Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez kövérnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kövérnek számít?

Figyelt kérdés
164 centi, 60 kiló!:) 16/L
2011. aug. 4. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez inkább normális testsúlynak mondható.
2011. aug. 4. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:

ezt így nem lehet megmondani.

mennyi izom van rajtad? mennyi zsír? és a csontok nehézsége is számít(de csak picit)

2011. aug. 4. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
átlagos, talán egy kis sporttal feszesebbé teheted magad, ha nem vagy elégedett. Az arányosságon van a hansúly (mell, derék, csípő)
2011. aug. 4. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez már kövér, a magasságodból kiindulva.
2011. aug. 4. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan 3-4 kg-t leadhatnál egy kisebb odafigyeléssel. Ne egyél annyi édességet, este se egyél sokat, valamint tornázz valamit otthon, vagy egy nagy séta délutánonként stb.

Szeptemberre a suliban rád sem fognak ismerni. :)

2011. aug. 4. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:

A csontsűrűség nem picit számít. Két volt osztálytársam pl, kb egy magasak, az egyikük igazi húsos típus, d-s melltartókosárral, a másik lány vékonyka, kis túlzással deszka. A húsosabbik 51 kg volt, a vékony 56, ez mind csontozat kb. lány haverom a 175 cm-e mellé 90kg (!), és mégsem kimondottan kövér, csak amolyan germán típusú menyecske. Másik lány ismerősöm 165 cm mellé 70 kg, és totál kövér.

Szóval a súlyod alapján nem lehet megmondani, fotó kellene...

2011. aug. 4. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
hát tényleg attól függ a csontjaid mennyire nehezek erősek,izmos vagyok,175cm vagyok 62 kiló,széles csípőm van széles vállam nehéz csontom,van alakom de zsír minimális van rajtam amennyi kell,persze sportolok és nem tömöm magam éjjel nappal, de mikor 57-58 kiló voltam ugyanezzel a magassággal minden bordám kilátszott
2011. aug. 4. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Képet!
2011. aug. 4. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:
azért írtam, hogy a csont nem számít annyit, mert azt olvastam, hogy a testsúly max. 10%-a. :) de akkor valószínűleg többet számít:)
2011. aug. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!