Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít kövérnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Annyi olyan kérdés van hogy ez kövére vagy sem. Én most arra vagyok kíváncsi hogy kinek milyen egy kövér ember,mikortól kövér. Linkeljetek is. Köszi. Ja és csak kíváncsiság.:)2012. júl. 9. 12:52
1/6 anonim válasza:
Ez erősen egyénfüggő, több ezer véleményt meg úgysem fogsz itt olvasni. Amire én azt mondom, hogy aranyosan töltött galamb, azt mások legebézik, megint mások szerint pedig már a "fúúúj, bottal sem" kategória.
2/6 anonim válasza:
Magasságfüggő is könyörgöm.......ja és csak mondtam! :D
3/6 anonim válasza:
Nekem onnantól számít kövérnek valaki, ha már állva is vannak rajta hurkák.
4/6 ASOT válasza:
hát jah...emberfüggő...kinek mi.
De nem fogok elkezdeni itt linkelgetni általam vélt kövér nőket, mert háború lesz belőle :)
ha kell privátban elküldöm, hogy számomra ki az aki már kövér avagy sok...
5/6 anonim válasza:
Ha belinkeled a fürdőruhás arc nélküli képedet akkor megmondjuk hogy az vagy-e!!!
Gondolj bele hogy milyen lenne ha bemennél a körzeti orvoshoz és azt mondanád neki hogy kezdje el sorolni a betegségeket a főbb tünetekkel te meg majd a végén megmondod neki hogy milyen gyógyszert adjon!!!
Ne tornáztass már minket feleslegesen légyszi!!!!
29F
6/6 anonim válasza:
Nekem innentől kövér valaki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!