Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy ennyire várom...

Normális, hogy ennyire várom már a sulit? Egyszerűen kezdem utálni a nyarakat

Figyelt kérdés
Várom a sulit,most leszek másodéves egyetemista.Bezzeg általános és közép iskolában ilyenkor már szomorúan számolgattam a napokat.Most meg alig tudom kivárni,hogy kezdhessünk.Szeptembertől végre újból járhatok színházba,úszóedzésekre,egyetemi bulikra,amik nyáron nincsenek.
2012. aug. 26. 09:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
sok a tanulnivalóm suli közben,de színházra,edzésekre jut időm,munkát is keresgéltem a leendő szakmámban,de az nem jött össze,csak más meló,de az is jó,annak ellenére,hogy rengeteg a tanulnivaló és a stressz,imádom a sulit
2012. aug. 26. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is várom már, hogy végre találkozhassak a haverokkal! Most megyek 7. osztályba...
2012. aug. 26. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
én most megyek 6-ba... és én is várom, nem úgy mint alsóban... Nem tudom ott nem vártam annyira hogy újra találkozhassak a barátaimmal, mert akivel szerettem volna vele találkoztam a szünetben. De a mostani osztálytársaimmal vagy nem tudtam jó időt megbeszélni, vagy egy másik kerületbe laknak...
2012. aug. 26. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Most megyek 11.-be, és már várom. Inkább tanulok egy csomót, meg koptatom a padot a haverokkal, minthogy itthon tunyuljak a nagy unalomban.
2012. aug. 26. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális, szerencsés vagy, hogy olyan suliba járhatsz, amit szeretsz! :-)

Én sajnos nem vagyok így megáldva, az általános iskolát imádtam, nagyon szerettem odajárni, akkor én is vártam a szeptember... De sajnos azok az idők elmúltak, most olyan középiskolába kerültem, amit rühellek, én is szoktam sírni miatta. :-( Az egész iskolától irtózom, legszívesebben befejezném a tanulást... De tudom, ki kell bírnom, és próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz... Próbálom feltornázni a jegyeimet (mivel annyira utálom a sulit, a tanulást is megutáltam, emiatt majdnem megbuktam...), és átmenni egy másik iskolába. Bármit megtennék, hogy elmehessek innen. :-(

16/L, 10. osztályba megyek...

2012. aug. 26. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is várom, kíváncsi vagyok az új sulira. Most ballagtam általánosból.
2012. aug. 26. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!