Normális, hogy ennyire várom már a sulit? Egyszerűen kezdem utálni a nyarakat
Én is egyetemista vagyok... és már akkor vártam a nyár végét amikor kiköltöztem a koliból.
Hiányoznak a barátok, az úszás, a pancsolás a strandon, a röpi, a színház, a csavargás a városban, és még a tanulás is... nagyon szeretek az egyetemen tanulni. Csomó kreatív feladat, beadandók, előadások... jaj... még 1 hét :( :)
Én egyáltalán nem várom az egyetemet, hogy nem lesz életem megint, az éjjelig tanulásokat, a vizsgastresszt.
Ti hova jártok, ha megkérdezhetem?
Első vagyok:
Én is utáltam a középsulit. Egy apácazárda volt az egyetemhez képest. Teljesen meglepődtem ,hogy mennyivel szabadabb vagyok az egyetemen és még a tanulást is lehet szeretni :D
Végre találtál valamit, amit szeretsz:)
Persze a nyarad is lehetne hasonló, hiszen amit tanulsz, abban a szakmában már nézelődhetnél, kereshetnél diákmunkát vagy önkéntes munkát és szakmailag már most alapozhatnál, hogy 2-4 év múlva könnyebben találj majd munkát, amit szeretsz:)
Ha megtetted, akkor csak gratulálni tudok, mert előrelátásról tanúskodik, amit sajna sok felsőoktatásos fiatal halogat és aztán ott áll a diplomájával munka nélkül...
Én is így vagyok vele. Hihetetlen, de ha csak 2 hét lenne a nyári szünet, akkor lennék a legboldogabb. :) Egy kis pihenésre, nyaralásra pont elég lenne. (középsulinál én se vártam)
Imádok Egyetemre járni. Még ha sokat kell tanulni, akkor is.
De szerencsére már nem kell sokat várnunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!