Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szadista vagyok? (többi lenn)

Szadista vagyok? (többi lenn)

Figyelt kérdés
szeretem érzelmileg terrorizálni azokat, akik közel állnak hozzám. jó érzés megbántani őket, de ettől függetlenül szeretem is őket. az előző barátomat is ezzel üldözem el. 18/L
2012. aug. 22. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Inkább szimplán s/ggfej.
2012. aug. 22. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Ja s.ggfejség, ennek nincs semmi értelme.

Azokat kell terrorizálni, akiket utálsz.

2012. aug. 22. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Simán szerencsétlen vagy. Állj le vele, a végén még egyedül maradsz.
2012. aug. 22. 15:57
 4/11 A kérdező kommentje:
de ha egyszer ez okoz örömet?!
2012. aug. 22. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy igazi szadistának az okozna örömet, hogy elrabolna, bezárna és naponta megerőszakolna, akkor megértő lennél vele?
2012. aug. 22. 16:00
 6/11 A kérdező kommentje:
természetesen nem, de a két dolog között túl nagy a különbség ahhoz, hogy ez jó példa legyen
2012. aug. 22. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem érteted meg a példát. Te láthatóan igazolást látsz a tetteiddel kapcsolatban az alapján, hogy neked örömet okoz. Ha nem erről volna szó, és helytelennek tartanád egyébként a viselkedésedet, nem írnál ilyeneket. Én pedig erre írtam példát, hogy pusztán az, hogy örömet okoz valamilyen tett, magában nem igazolhatja azt.
2012. aug. 22. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:

A szadizmus az a másik fizikai bántalmazásából szerzett beteges öröm.

Te nem vagy szadista, de az 100% hogy van valami mentális bajod.

Valószínűleg azért szereted ezt csinálni, mert úgy érzed nem törődtek veled eleget, legalábbis nem pozitív értelemben, ezért ezt másokkal is megcsinálod.

2012. aug. 22. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Be kell látnod agyilag és lelkileg, hogy olyan dologban leld örömödet, ami másnak rossz. Ez nagyon rosszindulatú, önző lélekre vall, és a hatalommvágy túltengésére.

Próbáld megtanulni az empátiát. az empátia annyit jelent: beleérző képesség. Tehát próbáld beleélni magad annak a helyzetébe, akit kínozol, és próbáld meg elképzelni, milyen ez neki , mit érez. Érezd te is, mintha átvennéd tőle az érzelmi vagy fizikai fájdalmat. Lásd be, hogy ez borzalmas.

Lehet, hogy a filmekből tanulod, elképesztő, milyen gonoszságot idealizáló filmeket látni néha.

Azért választod a hozzád közel állókat a megnyomorításra, mert ők vannak kéznél, más alkalmas személyeket fárasztó lenne felkutatni.

Ha ismernélek félnék és undorodnék tőled. De szerintem meg tudsz változni a magad erejéből. Már az is nagy szó, hogy feltetted ezt a kérdést.

2012. aug. 22. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
HA ez okoz örömet menny le az utcára vagy valahova ahol nem ismernek és ott terrorizáld a népet. Jó esetben soha nem fogtok újra találkozni.
2012. aug. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!