Valami baj lehet velem? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Imádom a thrillereket, főként a pszichológiai típusúakat. Még jobban szeretem, amikor igaz történetekről szólnak. Állandóan gyilkosságokról, erőszakról szóló történeteket olvasok, és nézek a tévében, interneten.
A barátaim szerint valami nem stimmel, ez már nem normális... De én sosem tudnék bántani senkit, még egy legyet sem csapok le. (Lelkes állatvédő vagyok, szociális munkásnak készülök)
Tényleg lehet velem valami probléma? Segítsetek, mert már nagyon kétségbe vagyok esve...
2012. márc. 10. 13:37
1/4 anonim 

válasza:

szerintem semmi gond nincs veled :)
sok gyerek néz ilyen videókat és ha neked ez tetszik akkor az szerintem csak a te dolgod és ne foglalkozz senki mással aki nem így gondolja ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már gyerek... 21 éves leszek idén.. :/
2012. márc. 10. 21:03
3/4 anonim 

válasza:

Bocsi :(
De ez a lényegen akkor sem változtat szerintem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó :):) Köszönöm.
2012. márc. 10. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!