Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdhetném le a hínár...

Hogyan küzdhetném le a hínár fóbiám?

Figyelt kérdés
Bár búvárkodok,nem merek felszerelés nélkül hínar közt úszni,zavar,hogy hozzám érnek :Smit tudok ez ellen tenni?
2012. aug. 21. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Affffrancba, engem is zavar, téboly. Nem bírom. Ott a félelem mindenféle viziszörnyektől, meg vizitündérekről, akik opersze gonoszak, és lehúzzák az embert a sötét mélységbe, brrr. Szóval talán ha sokat próbálnánk, meg lehetne szokni. Szánt szándékkal belemenni. Jól beöltözve, hogy csak a ruhához tapadjon, ne a bőrünkhöz...
2012. aug. 22. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Hallod,mondom én búvárkodok,nekem a mélység nemgond,meg már próbáltam azt a szánt-szándékot,de lecsíszott a szemcsim a víz alatt és körém gabalyodott a hínár

azóta félek tőle

2012. aug. 25. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkormeg vegyél be egy félelem ellenit mielőtt merülsz.
2012. aug. 26. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!