Hogyan/mivel küzdhetném le a sötétségtől és a csendtől való félelmem?
No akkor tanuljunk meg google-t használni:
De talán nem félnél, ha idejében lefeküdnél, és nem 4-kor írnád a kérdéseket.
Nem cikkekre vagyok kiváncsi,meg hogy miért félek.
Az érdekel másoknak hogyan sikerült legyőzni.Mivel.Miért.Mit tanácsolnak.
Amúgy meg te is fenntvagy ilyenkor szóval nemtudom mi a próbléma.
OKÉ kedves egyén, elnézést. Most bemásolok a cikkből pár sort
A sötétségtől való félelem okai:
stresszes események
láz
kevés alvás
az idegrendszerre kihatással lévő gyógyszerek
Kvázi úgy küzdöd le, hogy az okokat megszünteted. Éljen a logika!
Nos, a kevés alvást azt én is említettem, hiszen ilyenkor te miért vagy fent? o_O
Remélem segíthettem. És legközelebb olvass cikkeket meg ne ítélkezz azelőtt.
serdülőkorra???
20 éves vagyok!nem kéne ennyire lekezelőnek lenni!
En is 20 vagyok es felek a sotetben, neha javul de mindig visszaesek.
Am en azt csinaltam h 1. Kislampaval aludtam, aztan egyre lejjebb forditottam h ne legyen annyifa vilagos 2. Gyertyaval az meg el is alszik egy ido utan, szigoruan poharban h ne gyulladjon fel semmi 3. Lampa nelkul
Jah meg volt olyan is h a konyhaban egett es nyitvahagytam a szobaajtot ahova bejut a feny. Aztan vegul semmi.
Itthon mondjuk hozzatennem h sosincs teljes sotetseg- Budapest- sztem csak a legjobb baratnomeknel aludtam regen sotetben de aztan rajottem h ha felhuzom a redonyt akkor van egy kis feny :)
Nem kell félni. Nincsenek a sötétben szellemek, kések, kezek, karok, fúrógépek, lucskos belek. Nincsenek betörők, bűnözők, elmebetegek, földönkívüliek. Nincs újabb dimenzió a Földön: Nincs olyan életforma, amit mi nem látunk, de ők már tudnak rólunk. Ha van is, biztos nem neked fognak szólni, élik a saját életüket az előszobádban. Legyünk már toleránsabbak. A hangoktól sem kell félni, nem angyalok, démonok meg ilyenek... csak felhallatszik, amit zajonganak a másik emeleten.
Magadtól kell legyőznöd, nem fogja senki most a válladra tenni a kezét (főleg nem egy alien). Nem akarlak ijesztgetni még jobban, de hát jól esik, na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!