Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl sok kérés lenne ez szerint...

Túl sok kérés lenne ez szerintetek az élettől? Inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval én úgy gondolom, hogy nem szeretnék sok mindent ebben az életben, attól lennék a legboldogabb, ha lenne egy normális, vagy akármilyen munkám, amitől nem is leszek olyan gazdag, de arra elég, hogy tudjak két nagyobb testű kutyát tartani, lehetőleg egy kertes házban vidéken. Azon kívül egy pasi, akinek van humorérzéke, szereti az állatokat, valamint szeret kirándulni, túrázni (a kutyákkal ugyebár), és nem kell neki gyerek.

Ha itt hát itt, ha külföldön, hát külföldön (ott ugye nagyobb az esély erre).

Túl nagy pofátlanság, ha ennyi mindent szeretnék?

2012. aug. 17. 17:10
1 2
 11/17 anonim válasza:
63%
kezdj időbe ezekhez a dolgokhoz és tud keményen kell tenni és dolgozni érte ha kitárató vagy kb. 10 év múlva összefog jönni sok sikert.
2012. aug. 17. 17:46
 12/17 anonim válasza:
57%

Bárhol megvalósíthatod az álmodat országtól függetlenül. Aki akar az tud. Gyereket meg nem cseszedel. Sokan úgy gondolják, akiknek rosszabb a családi helyzete, hogy nem akar gyereket, de azokból válnak a legjobb szülők. Ha ennyire szeretnék kutyát, akkor biztosan legbelül gyereket szeretnék (legalább is remélem :)) Amit leírtál az egy tökéletes környezet egy gyermeknek.

Nekem amit írtál nagyon tetszett. Több ilyen elképzelés kéne Magyarországra. :) Sok sikert.

2012. aug. 17. 17:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért szeretnék kutyát, mert "mélyen legbelül" gyereket szeretnék, azaz szeretem őket, aranyosak, de távolról leginkább... :D Nagyon köszönöm a válaszokat!!! :)
2012. aug. 17. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

olyan férfit te nem fogsz találni aki idővel ne akarna gyereket

és igen, túl nagy kérés, gusztustalanul önző dolog, hogy egy férfinak nem adod meg a gyereket, főleg ha nem szólsz előre, hogy te ezt szülsz gyereket, és csak rabolod az idejét

és el kell, hogy keserítselek, hogy a túrázás, kirándulás nem egy nagy poén egy férfinak, de majd ha felnősz te is rájössz erre, vagy max te is megunod pár hónapon belül

amúgy tuti, hogy nem vagy több 16-nál, igaz?

2012. aug. 17. 22:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kell így rám támadni?

Bár semmi közöd hozzá, de 21 éves vagyok, és egy szóval sem mondtam, hogy nem mondanám el a pasinak, hogy nem akarok gyereket, nem is tudom honnan szedted ezt! És nem azt írtam, hogy egy olyan férfit fosztanék meg a gyerektől, aki szeretne egyet, hanem olyat szeretnék találni, aki NEM AKAR.

Légy oly kedves és legközelebb figyelmesebben olvasd el a kérdést, mielőtt válaszolsz!

2012. aug. 17. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
olyat te nem fogsz találni
2012. aug. 18. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Már miért ne találhatna?Gondolom feltűnt Kedves Utolsó, hogy nem vagyunk egyformák.

Remélem sikerül megvalósítanod,nagyon szép tervnek hangzik.

A gyerekkérdésről meg egyedül neked(meg a párodnak) kell dönteni,ne engedd hogy mások beleszóljanak.

2012. aug. 21. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!