Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, vagy felejtsem el?
Van olyan pasi,párom is ilyen,nyaggatni sem kell,sőt...
(hosszú hétvégére szépen kitalálta hogy egy nap nagytakaritsunk már,ha megcsinálom a fürdőt,ő megcsinálja az összes többi helységet ablakpucolással,mindennel)
én is ilyet szeretnék, remélem sikerül találni :S
az előző párom kijelentette, hogy ez a nők dolga, ő ilyen nem nagyon csinálna
....... nem hiába az expárom.
22L
4. igen, mint minden normális ember ..
köszi a válaszokat :D
Azért előbb találni kéne egy srácot, nem előre gondolkozni a házasságon.
Saját tipp: Első randin ne a munkamegosztás legyen a téma ;)
Szia!
Én is ilyen férjet szeretnék :) Mivel itthon nem ezt a példát látom, el szoktam mondani hogy emiatt sose megyek férjhez, de ha találok ilyen fiút akit leírtál, akkor férjhez fogok menni :)
Van ilyen ember a világon! A férjem is ilyen, lelkesen rendmániás, mint én. Bár ő jobban :))
Én a kapcsolatunk elején közöltem vele, hogy a fürdőszoba az, amit nem vagyok hajlandó kitakarítani. A volt barátom egy állat volt, szó szerint. 3 évig éltünk együtt és amit ő termelt ... és ahogy kinézett minden alkalommal a fürdő és a wc.. szóval, én közöltem, hogy azt az egy helységet NEM vagyok hajlandó takarítani!
A férjem annyit mondott, hogy rendben, akkor majd ő megcsinálja. 4 éve vagyunk házasok, azóta nem nyúltam hozzá 1× sem a fürdőhöz, de ő lelkesen megcsinálja.
Ennyi az egész feladata a háztartásban, minden más az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!