Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, vagy felejtsem el?
Az én párom is ilyen. Segít az otthoni feladatokban.
Bár az elején meg kellett rá kérnem. Arra ő azt mondta, hogy az a nő dolga, hogy takarítson, főzzön, mosson ... Én meg mondtam neki, hogy rendben, akkor holnap felmondok, mert a férfi dolga, hogy dolgozzon.
Igazából ez nem csak az embereken múlik, hanem az eseményeken is. Én is mindig azt mondtam, hogy soha nem pakolok egy pasi után, de úgy alakult az életünk, hogy én tanulok és mellette nem találok munkát, ő dolgozik.
Ezért természetes lett, hogy mindent megcsinálok, mire ő hazaér, hogy minél több időt tölthessünk egymással.
Nyilván, ha találok munkát ez változni fog (nagyon remélem), akkor majd neki is be kell segítenie.
Ugyanakkor, ha babánk lesz és otthon leszek, akkor megint igyekezni fogok mindent megcsinálni, amit erőmből telik.
Egyébként utálom a gondolatot, hogy eltart, de nincs más választásom, tehát ezért is érzem kötelességemnek, hogy minden rendbe legyen.
köszi szépen a válaszokat :D
amúgy azért nem minden csávó páwa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!