Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondoljak? Mit gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak? Mit gondoltok, van esély agy felejtsem el?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egy rossz kapcsolatban élek van egy gyerek is ebben a kapcsolatban.

Van egy srác akit kb 10 éve ismerek, de úgy barátilag kb. fél éve.

Amikor elkezdtünk barátok lenni egy srác miatt szenvedtem, akibe hiba volt beleszeretnem. Közben ez a srác finoman próbálkozott nálam és én hárítottam.

Amikor rájöttem, h mekkora marha vagyok, már késő volt, összejött egy nővel.

Ez 3 hónapja volt. Azóta 3 drámai szakításuk volt. Utolsó most ezen a héten.

Amikor összevesznek mindig engem hív és panaszkodik. Korábban azt mondta hogy nem kezdene velem mert túlságosan szeret emberileg és ezt nem tenné kockára azzal, hogy összejöjjünk és netán nem sikerülne akkor vége lenne ennek a kapcsolatnak köztünk.

A baj az hogy szeretem. Szereti a gyerekem is és ez kölcsönös. Miatta kilépnék a mostani rossz kapcsolatomból is....

Tegnap este írt nekem, hogy mindjárt nálam lesz. 2 km-re lakik, kocsival pár perc. Mondtam jöjjön. A gyerekem aludt a párom dolgozott. Jött, be volt rúgva kicsit. Panaszkodott beszélgettünk. A vége az volt, hogy kb. 1 óra után megcsókolt. Ilyen még nem volt.

Azt mondta hogy lehet hogy mi még végén egymás mellett kötünk ki.

Amikor elment úgy búcsúzott el, hogy azt mondta, ugye tudom, hogy szeret. Mondtam, hogy jó... csak nem úgy mint azt a másik nőt. Erre azt mondta hogy jobban és engem tisztel.

De mindezt berúgva.

Ma reggel írt hogy a nővel végleg befejezte.

Utána semmi.

Délután írtam neki egy smst csak annyival, hogy hogy van mi a helyzet semmit nem válaszolt.

Más több nagy összeveszésük volt és 1-2 nap után mindig kibékültek. Valamiért mindig visszamegy a nőhöz. A nő öregebb, nem is szép. Idegbeteg, iszik. Mégis....

Félek, hogy ma mégis kibékültek azért nem reagált nekem semmit.

Nem keresem, mert keressen ő, de nagyon félek hhogy kibékültek.

Én már beletörődtem, hogy csak barát, de a tegnap este felkavart.

élek attól is hogy a pia beszélt belőle meg azért csókolt meg.

Mit gondoltok? Mit tegyek? Vehetek komolyan egy piás szerelmi vallomást vagy ne is reménykedjek? :(

2011. ápr. 17. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várd meg mi lesz velük. és utána ketten beszéljétek ezt meg. kínos lesz de muszáj...remélem összejöttök. beszéljetek ez a lényeg. és a vallomásos kérdésre válaszolva szerintem van valóságtartalma. de az is biztos hogy az alkohol nem kicsit nagyított a bátorságán. beszéljétek meg, és térjetek ki erre is. szorítok nektek.
2011. ápr. 17. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

2 barátnőmet kérdeztem meg mindegyik azt mondta hogy az alkohol az igazat mondatja. Bízom benne hogy az a nő, aki miatt közel 20 kilót lefogyott 3 hónap alatt és aki miatt ilyen rossz bőrben van eltűnik végre...

2011. ápr. 17. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
remélem...márcsak azért is, mert a történeted alapján normális és kedves lehetsz. és ő sem egy elvetemült. és nem értem, hogy foghatott ki magának ilyen nőt...dehát ízlések és pofonok. ha beszéltek az után jobban letisztulnak a dolgok. csak a lényeg, hogy mindketten 100%ig őszinték legyetek egymással, mert máskülönben ez nem megy.
2011. ápr. 17. 22:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Tudod azért furcsa a ragaszkodása a nőhöz mert egy nagyon nagyon jóképű fiú, számtalan exxel, akik között sok sok igazi bombázó volt. Olyan szépek, mint akik a Playboy meg hasonló címlapokon vannak.

Én sem vagyok címlaplány, de szép nő vagyok. Nem beképzeltség, de tudom.

De ez a nő duci, 34 évesen 40 évesnek megfelelő ráncmennyisége van, iszik, és idegbeteg.

A csókunk úgy jött végülis, hogy ez a nő rám a legféltékenyebb (de a srác minden nőismerősére az).

És akkor azt mondta a srác, hogy akkor már legyen okkal az. 1 órán keresztül bújt hozzám, csókolt, olyan szeretetre éhes volt.

Családot, gyereket szeretne 30 évesen, nyugodt életet. Tőlem mindezt megkaphatná. Szeret csak azt érzem valamiért arra a nőre vágyik. Ő is mondta hogy maga sem tudja már miért. Ezért félek, hogy újra ott van vele.

És tényleg nem hajtottam rá, Ő hívott, hogy jön beszélgetni (nem az első eset) és már rég elfogadtam, hogy barátok vagyunk.

De nagyon facsar a szívemen azzal, ha visszamegy hozzá.

Azt hiszem ha most megteszi akkor se barát se más már biztos nem leszek neki.

Köszi a biztató szavaid nagyon aranyos vagy :*

2011. ápr. 17. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem van esély!

Én majdnem ugyanígy voltam egy lánnyal, neki is volt egy kisbabája, de a párjával pocsék volt a kapcsolata, és azt mondta (nem szó szerint), hogy ha úgy fogja érezni hogy biztos lesz bennem akkor elhagyná értem a párját.

Nekem is volt barátnőm akivel szakítottam mert nem működött a kapcsolat, és az előző b.nőim nekem is elég szexyk voltak...de a lány akiről szó van ő is elég csinos volt.

Én küdöttem, küzdöttem bizonyítottam, nálunk is történtek dolgok, időnként csók, 1-2x le is feküdtünk mikor a párja dolgozott..és mindenről tudtunk egymással beszélgetni. Minden nagyon tutinak tűnt.

És már majdnem úgy volt h el is hagyja a párját, de a végén nem tette! Azt mondta még is ő a gyerek apja, és régóta ismeri (marhára régóta 2 éve) annyi ideje mi is ismertük már egymást....tudta , ő is tudta h a kisbabájával is elfogadtam volna mert ngayon szerettem őt.

Mostanra csak az jön le hogy hitegetett csak meg játszadozott mintha szórakozás lettem volna neki amikor rossz paszban volt vagy maga alatt volt....

Szóval nem rajtam múlott!!!

ÉS most él egy kapcsolatban, ahol havonta van talán szex, sok a vita, nem boldog, nem is lesz így az, ezt tudom mert másnak mondta is!

De akkor miért mi a f@szért maradt azzal a pasival miért????????????? És ezt hiába kérdeztem értelmes választ nem kaptam rá. Pedig állítólag nagyon szeretett...

Ennek 5 hónapja vége lett, azóta nem is beszéltünk. Mert sz@rul esett...

Na ez kicsit hosszú lett bocsi!

2011. ápr. 18. 10:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnálom :s

Nálunk az van hogy én kilépnék a rossz kapcsolatból, de ez a srác akit nem tudom mit akar.

Ma leveleztünk és végül úgy fordult a beszélgetés hogy kimondtam, hogy szeretem.

Azt mondta Ő is. De utána furcsa lett.

Megkérdezte miért csókolt meg azt válaszolta hogy meglepiből.

Nem értem.

Azt hiszem szeret mint egy jó barátot vagy talán picit jobban de nem úgy szerelemmel ahogy szeretném, hogy szeressen :(

2011. ápr. 18. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó vok:

én kicsit megértem a srácot...

Nézd, van egy párod, mellette alszol el esténként nem a srác mellett, este hozzá bújsz oda és ő ölel át nem pedig ő...

annak a félnek aki egyedül van és az az álma hogy az a másik akinek van valakije az az övé lesz annak soxor merülnek fel kétségei!

Szeret te is szereted őt ezzel semmi gond.

Le kéne ülni és megbeszélni a dolgokat egy csók és egy ölelgetés vagy összebújás közepette.

Ha elhagyod a pasid mondjuk jövő héten szerdán akkor mi lesz, rögtön hozzá költözöl vagy mész ideiglenesen haza anyudékhoz?? Szóval alapdolgokat meg kell beszélni.

Bizonytalan a srác mert nem 1000% hogy elhagyod érte ő ezt gondolja! Ebben biztos vagyok teljesen!

Valahogy meg kell nyugtatnod és vele kell lenned h érezze tényleg kell neked! Ne add fel ilyen könnyen!

2011. ápr. 18. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy Ő van összezavarodva.

Az a nő akivel most szakított, 3 hónap alatt tönkretette. 3 évig udvarolt neki mielőtt összejöttek. Volt egy eszményképe erről a nőről és ez romba dőlt.

Megértem, hogy csalódott és összetört, és valamilyen szinte szeret de nem tudom, hogy mennyire.

Nem erőszakoskodom mert elrontok ezzel mindent tudom.

Nem bújok a páromhoz, nincs már szinte semmi köztünk. Olyanok vagyunk mint a lakótársak.

Én saját házban lakom, dolgozom, ha szakítunk, akkor a barátom költözik el természetesen, mert a házat én kaptam anyukámtól.

Ilyen téren nem lenne gond. Nem keresek jól, de azért nem kéne anyagi támogatás.

Nem tudom mit lépjek vagy csak várjak.....

2011. ápr. 19. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Noss......

Ez azért előny, hogy saját házad van, és a "lakótársadnak" kell dobbantania ha szakítotok...

Szerintem , félénk is, meg tart is egy újabb csalódástól, szóval, neked kéne kicsit jobban nyomulni úgymond, jobban közledni.

Legyetek együtt minél többet, hívogasd érdeklődj felőle minden nap, ha veled van, mindig búj oda hozzá, cirógasd, és akkor kezdj el őszintén beszélni hozzá, hogy mit szólna ha ideköltözhetne hozzád és együtt lehetnétek, csak ketten + a baba. Légy célirányos, nem kell körbeírni azt amit mondani akarsz, mond egyenesen, hogy szereted, és szeretnéd megtudni, hogy ő mennyire gondolja komolyan ezt veled stb stb....

2011. ápr. 19. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!