Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl sok kérés lenne ez szerint...

Túl sok kérés lenne ez szerintetek az élettől? Inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval én úgy gondolom, hogy nem szeretnék sok mindent ebben az életben, attól lennék a legboldogabb, ha lenne egy normális, vagy akármilyen munkám, amitől nem is leszek olyan gazdag, de arra elég, hogy tudjak két nagyobb testű kutyát tartani, lehetőleg egy kertes házban vidéken. Azon kívül egy pasi, akinek van humorérzéke, szereti az állatokat, valamint szeret kirándulni, túrázni (a kutyákkal ugyebár), és nem kell neki gyerek.

Ha itt hát itt, ha külföldön, hát külföldön (ott ugye nagyobb az esély erre).

Túl nagy pofátlanság, ha ennyi mindent szeretnék?

2012. aug. 17. 17:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
A gyerek teher lenne?
2012. aug. 17. 17:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez tök jó lista.

Akkor most elkezdhetsz dolgozni érte.

2012. aug. 17. 17:12
 3/17 anonim válasza:
41%
Neked a kutya fontosabb,mint a gyerek, vagy esetleg nem lehet gyereked?? (ez nem egy támadó kérdés, csak kíváncsi vok, hogy mért inkább a kutya, mint a gyerek)
2012. aug. 17. 17:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék gyereket, rémes szülő lennék, teljesen elcseszném, ahogy engem is elszúrtak a szüleim.

így a soha meg sem születő gyerek érdekében tenném ezt :D (Persze ha úgy esne a dolog, hgoy minden igyekezet ellenére terhes lennék, akkor nem vetetném el, azt nagyon ellenzem, megpróbálnám a legjobbat kihozni belőle, biztos, hogy nagyon szeretném... de mégis. Remélem, hogy nem következik be)

2012. aug. 17. 17:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérésnek nem nagy. Megvalósulandó dolognak óriási. A legtöbb embernek nincs munkája. Ha van, az élethez kevés, de meghalni sok. A párkapcsolatokról meg most nem is ejtenék szót...(Nekem van férjem, de ez valami hatalmas szerencsének köszönhető.)
2012. aug. 17. 17:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem sok, kívánom, hogy teljesüljön.
2012. aug. 17. 17:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Nekem nem feltétlenül férj kell, csak egy társ...

De valószínűleg igazad van, itt Magyarországon elég kevés az esély arra, hogy normális munkám legyen. A nyelvek jól mennek ugyan, de ez önmagában még kevés ahhoz, hogy külföldön letelepedjek, mi? :s

(az a baj velem többek közt, hogy általában elég pesszimista ember vagyok, hamar feladom a dolgokat... :/)

2012. aug. 17. 17:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek teher lenne?"

Van akinek az. Például anyagi okokból, nem egy család van, ahol a szülőknek nincs biztos munkahelyük, ott szerintem felelőtlenség a gyerek vállalás.

De hiába a pénz, ahogy a kérdező, én is rossz szülő lennék, nincs türelmem a kicsikhez... Van akinek nem való a gyerek, inkább a kutya, az nem szól vissza :))

Egyébként én pont megfelelek a leírásnak, de már foglalt vagyok :D

Nem pofátlanság, reális célok, meg van rá az esélyed hogy teljesüljenek. De azért nem árt tenni is érte:)

2012. aug. 17. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele,amíg gyerekem nem lett..
2012. aug. 17. 17:34
 10/17 anonim válasza:
100%

Én kb 15 éve küzdök a saját ház célomért és most sikerült megvalósítani...

Tervnek tökéletes, csak ne add fel!

2012. aug. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!