Létezik teljesen őszinte ember?
"Aki azt mondja,hogy teljesen őszinte, az hazudik"
Na, ez egy jó nagy hazugság. :))) Én próbálok mindig őszinte lenni, mert ha másnak hazudok, magamnak is hazudok. Persze, nem vagyok álszent, volt már, hogy nem mondtam igazat. De törexem az őszinte életere. Anyám mondta nekem kiskoromban többször, hogy őszinteségi rohamom van. Meg a hazugság kiderül és elkönyvelik az illetőt megbízhatatlannak, szava hihetetlennek és nem veszik komolyan. Kinek kell ez? Ismerek pár ilyen embert, gúnyoljuk is őket a hátuk mögött.
Ha engem kérdezel, a 15-ös kommentelőt, akkor egy poénnal ütném el a kialakuló feszkót. Egy élő példával is tudok szolgálni: barátnőmnek van egy elég előnytelen nadrágja, farmer, de "divatosan" bő és úgy néz ki benne az átlagos testével (úgy értem, se nem duci, se nem vékony), mint Ursula nővér. Én csak maciruhának, macinadrágnak hívom. Tudja, hogy nem szeretem, de attól még neki kényelmes és ő már úgy hívja, hogy "macinaci". Tudom!! De négédes ez a becézgetés!!! Phúj! :-)) Volt hogy megírta, hogy ma kényelmesen van öltözve, abban a nadrágban ment dolgozni.
Van még kérdés? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!