Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik teljesen őszinte ember?

Létezik teljesen őszinte ember?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 10:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem létezik ilyen ember
2012. aug. 16. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Őszintének lenni nem csak azt jelenti, hogy mindig az igazat mondod, hanem azt is, hogy az érzéseidet kifejezed...Szerintem nincs olyan, aki mindig őszinte, de ez nem is probléma.
2012. aug. 16. 20:45
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
Aki azt mondja,hogy teljesen őszinte, az hazudik:D
2012. aug. 16. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:
az emberi kapcsolatokat a hazugság tartja össze...ez az igazság sajnos
2012. aug. 17. 10:01
 15/22 anonim ***** válasza:

"Aki azt mondja,hogy teljesen őszinte, az hazudik"

Na, ez egy jó nagy hazugság. :))) Én próbálok mindig őszinte lenni, mert ha másnak hazudok, magamnak is hazudok. Persze, nem vagyok álszent, volt már, hogy nem mondtam igazat. De törexem az őszinte életere. Anyám mondta nekem kiskoromban többször, hogy őszinteségi rohamom van. Meg a hazugság kiderül és elkönyvelik az illetőt megbízhatatlannak, szava hihetetlennek és nem veszik komolyan. Kinek kell ez? Ismerek pár ilyen embert, gúnyoljuk is őket a hátuk mögött.

2012. aug. 17. 21:44
 16/22 anonim ***** válasza:
aha és ha egy vacak ruhában a szerelmed megkérdezné tőled na milyen ez a ruha mit válaszolnál?
2012. aug. 17. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, a 15-ös kommentelőt, akkor egy poénnal ütném el a kialakuló feszkót. Egy élő példával is tudok szolgálni: barátnőmnek van egy elég előnytelen nadrágja, farmer, de "divatosan" bő és úgy néz ki benne az átlagos testével (úgy értem, se nem duci, se nem vékony), mint Ursula nővér. Én csak maciruhának, macinadrágnak hívom. Tudja, hogy nem szeretem, de attól még neki kényelmes és ő már úgy hívja, hogy "macinaci". Tudom!! De négédes ez a becézgetés!!! Phúj! :-)) Volt hogy megírta, hogy ma kényelmesen van öltözve, abban a nadrágban ment dolgozni.

Van még kérdés? :-D

2012. aug. 18. 00:33
 18/22 anonim ***** válasza:
jó de a legtöbben hazudnának hogy milyen jól néz ki benne
2012. aug. 18. 09:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, de azok maguknak is hazudnak, hogy tetszik nekik a látvány.
2012. aug. 18. 12:10
 20/22 anonim ***** válasza:
nem csak hizelegni akarnak annak a személynek,épp erről beszéltem
2012. aug. 18. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!