Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha abszolút nincs...

Mit tegyek, ha abszolút nincs önbizalmam? Sajnos barátom is talán 1-2 van

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalmadat saját magad is növelheted, vannak erre remek tanfolyamok, kurzusok, könyvek, módszerek...

Keress rá a neten!

Sokaknak problémája ez, nem vagy egyedül. :]

Az egyáltalán nem baj, ha "csak" 1-2 barátod van, 1 igaz jóbarát is elegendő, akiben megbízhatsz. :D

2009. júl. 22. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

- Sportolj, gyúrj, ha izmosabb vagy, az nem is kevés önbizalmat ad.

- Változz meg! Ha szemüveges vagy, használj kontaktlencsét, ha hosszú a hajad, vágasd le, ha rövid, kicsit növeszd meg, öltözz divatosan, vegyél néhány márkás cuccost.

Nekem ezek bejöttek, addig pl. egy csajom sem volt, utána viszont több is "jelentkezett" :)

2009. júl. 22. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

sokaknak írják, hogy ha szemüveges akkor vegyen kontaklencsét, de pl nekem sincs rá pénzem és a szüleim sem vesznek legalább egy új keretet

nekem is csak kevés barátom van akiket nyár eleje óta nem láttam

nekem is nagyon kevés az önbizalmam, de igyekszem megváltozni. mindig gondolj arra, hogy bármit is teszel nincs veszíteni valód. legyél bátrabb (könnyű azt mondani) ne érdekeljen ki mit mond vagy gondol élj úgy ahogy akarsz (de tényleg úgy) csinálj sok őrültséget a barátaiddal (ne csinálj semmi törvénybeütközőt vagy károsat) mindig gondolj arra, hogyha valamit teszel abból nagy baj nem lehet

2009. júl. 22. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Először magaddal kell kijönnöd,magadat kell szeretned,aztán fognak szeretni a többiek.
2009. aug. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!