Hogy lehetne több önbizalmam?
De bocs, nem beszólásnak szántam.
Vagyis igazából fogalmam sincs, miért írtam...
Nem olyan értelemben nem lehet...
Egyébként F23...
Most megyek aludni, jó éjt!
Nekem van gyerekem, már felnőtt. Apja másfél éves korában hagyott el minket. A következő 14 évben egyedül voltam. Amikor már iskolás volt, és ment nyáron 1-2 hétre nyaralni a sulival, akkor sem volt senkim, mert amint meghallották, hogy gyerekem van, mind világgá szaladt (vagy csak hajléktalan volt, és úgy gondolta, nálam lakhat cserébe a kapcsolatért, de sem gondolkodásban, sem szokásokban - pl tisztálkodás vagy hobbik, ilyesmik - nem értettünk egyet. Hát, inkább voltam egyedül.)
Néha nagyon rossz volt, mert nagyon szerettem a fiamat, de természetesen vele, egy gyerekkel, nem lehetett mindent megbeszélni, amikor 3 vagy 10 éves volt.
Megértem a magányodat, de igazán jó tanácsot nem tudok adni. Ma már van internet, társkeresők, fórumok, nem próbálod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!