Néha nagyon elmegy az önbizalmam, sőt szinte mindig ez az állapotom mostanába, mit tegyek ez ellen?
velem is pont ugyanez van megértelek...
14/L
vannak olyan emberek, akik kb. olyanok mint a dementorok, kiszívják az emberek önbizalmát, ha nem elég erős. :)
Szóval csak meg kell erősíteni az önbizalmat. sportolj, blabla... sikerélmények. Tudod. :D Meg törekvés az egyediségre... és blablabla.
Szóval ha beáll teljesen az önbizalmad, ami mondjuk hosszabb folyamat, de akkor nem fog változni. valszeg.
Meg olvastam egy könyvben, hogy egy afféle öngyógyitás, amikor az ember naponta 20x elmondja magának, hogy "napról napra jobban és jobban érzem magamat" És elvben beválik. Szóval, jelen esetben azt kell ismételgetni magadvan naponta húszszor, hogy mekkora arc vagy, bárki bármit mond. Vagy valami ilyesmit.:P
köszi
az a helyzet, hogyha elkezdek valamit mondogatni magamban, akkor tuti, hogy még aznap kapok egy hatalmas pofont az ellenkezőjétől :D szóval azt szoktam mondogatni, hogy mekkora egy bu.zi vagyok, és ilyenkor általában jó napom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!