Kevés az önbizalmam mit tegyek? 14/f
A szüleim eggyáltalán nem foglalkoznak ezzel
az osztályban kevés a gyerek (10ember)
általában nem szoktam kockáztatni és lassan vágok bele húzós dolgokba.
Azt mondták hogy járjak kondizni mert akkor ha az izmom nem is, de az önbizalmam biztos megnő, hát de ép ez az, izmos vagyok de nem vágok fel vele.
mit tanácsolnátok lehetőleg több dolgot írjatok mert pl. sportólni nem tudok menni pedig az lenne a tuti szóval minél több dolgot ami növelné az önbizalmamat köszi
Én is hasonló típus vagyok, járok kondizni, de az önbizalmam nem hozta meg, mert én se vágok fel vele.
21/F
szerintem csak simám legyél magabiztosabb. legyen a nem és az igen, szóval ha kérdeznek valamit ne kezdj el gondolkodni, hogy "hááát nemis tudom" a magabiztos srácokat szeretik a csajok. ;) Minden húzósabb dologba vágj bele, legyél kicsit nagypofájú is. :D kezdj el pl focieddzésre járni, még ha béna is vagy és leszólnak, szólj vissza, szard le őket, késöbb úgyis megtanulsz annyira játszani, hogy le már ne szóljanak. Mindent vegyél kicsit lazábban, a jobb csajoknak tetszik ez a laza stílus, ha valaki pofázik, merj visszaszólni. :)
amúgy miért nem tudsz sportolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!