Nagyon kevés önbizalmam van, úgy érzem hogy nem vagyok elég okos, és nem szeretnék csalódást okozni azoknak akik bíznak bennem. Van valamilyen jó tanácsotok?
Szerintem mindenki fél,vagy legalábbis majdnem mindenki.:)Például vannak olyan barátnőim,akik tényleg okosak,és jól tanultak 4 éven át,most mégis tartanak attól,hogy mi lesz,ha...
Én sajnos a közelükbe sem érek,főleg szorgalom terén, és én is félek valahol,de a félelem megbénít,nem szabad hagyni,hogy eluralkodjon rajtad.
Ha véletlen nem vesznek fel,akkor is továbbmegy élet,és lehetőséged van esetleg máshova bekerülni a pótfelvételin,vagy ha nem,megcsinálni egy nyelvvizsgát,hogy jövőre több pontod legyen,vagy beiratkozni egy OKJ-s képzésre,azt hiszem,azt is beleszámítják.(Most a saját pót-terveimet mondtam)
Akik bíznak benned,biztos szomorúak lesznek,ha nem sikerül,de csak az miatt,mert tudják,hogy megérdemled,hogy bejuss.És persze a legjobban Te csalódnál,magadat hibáztatnád,stb.Biztos,hogy elég okos vagy,hiszen eljutottál idáig,és a tanároknak sem érdeke,hogy ilyenkor szívózzanak,mert azzal a saját munkájukat minősítik,ha rossz jegyek születnek.Szóval a tanácsom:Ne törődj semmivel,csak mondd el,amit a kihúzott tételről tudsz,a többi úgyis jön magától!!!
(Az írásbelik eredményét már tudod,nem?Remélem nem attól keseredtél el.Még bármi lehet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!