Hogy lehet növelni az önbizalmam? Mert nekem BIZONY kevés van.
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 16:16
1/8 anonim válasza:
menj el 1 konditerembe edzeni 1-2 honap után látszani fog az eredmény ez nekem megduplázta az önbizalmam
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azért életkorom 14év.
1:nem merek hozzászólni idenekekhez.
2:Nem igazán tudok egy beszélgető témakörhöz hozzá füzni.
Nemis tudom lehet nemis önbizalom hanem félelem?
2011. jan. 6. 16:25
3/8 anonim válasza:
ja és nefélj h kiröhögnek vagy vmi énis azthittem de nem ilyenek segitenek tanácsokat adnak és ők is kezdték vhogy 1.válaszolo voltam
4/8 anonim válasza:
de mitől félsz? nem veszithetsz semmit ha megszolitasz 1 idegent csak nyerhetsz lessz +1 uj barátod
5/8 A kérdező kommentje:
Anyámalis-apámalis beszélek mondok egy példát KÉRLEK ne röhögjetek ki van az ISKOLÁBA eza ügyeletes 2 vagyunk én ost társam Ő mindenkit ki küld az osztályból de én megmukkani se tudok.Pedig nem felnötek hanem velem ídős gyerekek.
2011. jan. 6. 16:27
6/8 anonim válasza:
kérdező, nem vagy egyedűl,, én is ilyen tipúsú vagyok, mert most akartam feltenni ezt a kérdéste amit te írtál:)
7/8 anonim válasza:
Küzdő, vagy csapatsport, vagy tánc Ott rá vagy kényszerítve a döntésre, gyors reflexre. Egy idő után ez a gyorsaság beépül az életedbe és laza leszel.
Az önbizalom hiány mögött nem érdektelenség, nem is tudatlanság áll, hanem döntésképtelenség. szólaljak meg ne szólaljak meg, merjek ne merjek. Ezek midennapi döntések, de ha űzöd ezeket az elfogalatságokat stresszkezelő hatásuknak köszönhetően sokkal könnyebben hozol döntést.
A komfortzóna kiszélesítését így tudod a legjobban gyakorolni. Én nem ismerek depis, zárkózott sportolót, táncost, boxolót : D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az edigi válaszokat.
2011. jan. 7. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!