Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen fura?

Miért vagyok ilyen fura?

Figyelt kérdés
Mindig kifejezésképtelen vagyok ha írogatni szeretnék:a fejemben lévő gondolatok,érzések nem formálódnak szavakká,csak ott motoszkálnak.Pedig nem filozofálgatni akarok csak kiírni magamból ezt azt.És ami fura,hogy ez a kommunikációnál is jelen van,ha a barátnőimmel vagyok,nem jut eszembe semmi,nem tudok mit mondani,csak a nap végén jutnak eszembe...
2012. aug. 11. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Először írd le, ami épp eszedbe jut. Ne fogalmazd meg, csak írd. Utána olvasd át, és gondolkozz, hogy fogalmazhatnád meg ezt egy kerek mondatban. Ha ez már megy, szépen fokozatosan próbáld minél hamarabb átgondolni. A legvégén már írás előtt. Egy beszélgetést is próbálj így lefolytatni, csak ott még előtte játszd le a dolgokat. Nem fog ugyan az teljesülni, mint amit elgondolsz, de ez is segíteni fog.

Remélem neked is beválik ez a módszer. :)

2012. aug. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!