Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is fura ez?

Szerintetek is fura ez?

Figyelt kérdés
Ha én szomorú vagyok egy fiú miatt vagy családi gondok vannak stb. akkor én nem kezdek el csokit zabálni meg mindenféle édességet(a barátnőim általában igen) hanem sportolok.. Így vezetem le a feszültséget meg minden.. És barátnőim ezért néha szekálni szoktak hogy nem birok normálisan viselkedni mint ők stb.. Ez nem normális szerintetek se? Mert szerintem ez nem rossz dolog.
2012. jún. 19. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy ebben nincs semmi furcsa.
2012. jún. 19. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni?
2012. jún. 19. 10:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen eleinte ezt gondoltam de mostanában eléggé szekálnak emiatt hogy nem birok normálisan viselkedni,nem azt csinálom ilyenkor mint ők meg ilyenek.
2012. jún. 19. 10:14
 4/10 A kérdező kommentje:
10:13: Miért lenne a kérdésem hülyeség? :O
2012. jún. 19. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne a kérdésem hülyeség?

Mert minden normális gondolkodású és elfogulatlan ember tudja, hogy a csokizabálás semmit nem old meg amellett, hogy egészségtelen is, ellentétben a sporttal.

2012. jún. 19. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
A sport sem old meg semmit, csak egészséges stresszoldó.
2012. jún. 19. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:

egészséges stresszoldó

Akkor lehet, hogy mégis?

2012. jún. 19. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem fura.

A barátnőid a furák.

Mint előttem is írták, a sport kitűnő stresszoldó. Persze a probléma attól még megmarad, de higgadtan könnyebben tudod kezelni és összehasonlíthatatlanul jobb módszer ez, mint a csokizabálás. Ne hagyd, hogy lehúzzanak maguk közé.

Ha érzed, hogy valami neked jó, ne tántorítson el az, ha akad, aki furának titulálja, mert nem biztos, hogy ami másnak jó, az neked is és fordítva.

2012. jún. 19. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:

17-22 éves koromig én is sportoltam ilyen esetekben.

22-27 éves koromig elmentem diszkóba, kitáncoltam magam és persze berúgtam ilyen esetekben.

27-35 éves koromig elkezdtem enni ilyen esetekben.

35- pedig elkezdtem hülye kérdéseket írkálni a gyakorikérdésekre:-/

2012. jún. 21. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Amúgy szerintem nem fura, jól csinálod. Kinek a pap kinek a papné.
2012. jún. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!