Szerintetek is fura ez?
Egy fél éve már teljesen oda-vissza vagyok Törökországtól ill. mindentől, ami kicsit is török. Elkezdtem törökökkel beszélgetni, tanulgatni a nyelvet. Célom, hogy egyszer kiköltözzek(talán). Tényleg imádok mindent, ami török. persze ezt a szüleim (mert miért is ne!?) teljesen ellenzik. Szerintük ez csak egy hirtelen "zsongás"..Mit tudnék tenni, hogy kicsit is higgyenek ebben az egészben?
(Tudom, ez egy kicsit fura kérdés lett, de nemtudtam most máshogy megfogalmazni ezt.)
17/L
Azért picit óvatosan, a nők még ma sem egyenrangúak az adott kultúrkörben...
A szüleid nem teljesen értem. Akkor is támogatniuk kellene, ha ez csak egy "zsongás". Max. később tolmács lehetsz, vagy idegenvezető, tehát mindenképp hasznos hogy tanulsz. Persze nem akarnak "elveszteni", de ezt máshogy kell megoldani.
Egyszerűen tanulj tovább. Beszélgess a szüleiddel (ne csak te beszélj, hallgasd meg és próbáld megérteni őket).
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!