Nem tudom megítélni magamat. Most én vagyok a fura, vagy csak értelmesebb vagyok mint mások? Vagy túl komoly vagyok? (16/L)
Annyira más vagyok mint a korosztályom. Másabb zenét hallgatok,másképp öltözködöm. Nem értem hogy tudnak ennyire földöntúlian sokat hülyéskedni, miért kell emellé állandóan ordítani, mi a poén abban ha ellopod a barátaid kajáját meg hasonló dolgok. Vagy hogy mi a jó abban ha isznak, és másnap nem emlékeznek semmire. Miért csak röhögnek azon ha kapak egy egyest a suliban, és miért ők vannak felháborodva ha emiatt nem engedik őket el a péntek esti bulika. (ha nem megy neki megértem, de ha lusta tanulni megérdemli..)
Most velem van a baj? Ne egy iszonyú komoly embernek képzeljetek el, de a kortársaim anyira...furák. Vagy nem tudom..
Én is ilyen vagyok,emiatt nehezen jövök ki az emberekkel...Szerintem nincs velünk baj,csak mások vagyunk.Vannak ilyen emberek,csak kevesebben.
Ne próbálj megváltozni,mert úgysem fog menni!Szeresd magad így,ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!