Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom megítélni magamat....

Nem tudom megítélni magamat. Most én vagyok a fura, vagy csak értelmesebb vagyok mint mások? Vagy túl komoly vagyok? (16/L)

Figyelt kérdés

Annyira más vagyok mint a korosztályom. Másabb zenét hallgatok,másképp öltözködöm. Nem értem hogy tudnak ennyire földöntúlian sokat hülyéskedni, miért kell emellé állandóan ordítani, mi a poén abban ha ellopod a barátaid kajáját meg hasonló dolgok. Vagy hogy mi a jó abban ha isznak, és másnap nem emlékeznek semmire. Miért csak röhögnek azon ha kapak egy egyest a suliban, és miért ők vannak felháborodva ha emiatt nem engedik őket el a péntek esti bulika. (ha nem megy neki megértem, de ha lusta tanulni megérdemli..)

Most velem van a baj? Ne egy iszonyú komoly embernek képzeljetek el, de a kortársaim anyira...furák. Vagy nem tudom..

2011. dec. 5. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos egy globális társadalmi elzüllés tanúi vagyunk. Nem te vagy a fura, a többség a könnyen befolyásolható üres fejű tucat ember.
2011. dec. 5. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Más típus vagy, keresd a hozzád hasonlókat. Nem lesz könnyű.
2011. dec. 5. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok,emiatt nehezen jövök ki az emberekkel...Szerintem nincs velünk baj,csak mások vagyunk.Vannak ilyen emberek,csak kevesebben.

Ne próbálj megváltozni,mert úgysem fog menni!Szeresd magad így,ahogy vagy!

2011. dec. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!