Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sisi a példaképem. Ez nem fura?

Sisi a példaképem. Ez nem fura?

Figyelt kérdés
helloo!kifejteném bővebben:alapból nagyon szeretem Sisit,elvégre gyönyörű nő volt,és szerette a magyarokat.de emellett felnézek rá a műveltsége miatt is.úgy érzem,hogy elég sok közös van bennünk.én is szoktam verseket írni,mint ő,én is nagyon szeretek utazni,már végigjártam életútjának fontosabb európai és magyar állomásait is.néha én is olyannak érzem magam mint ő,mert én is érzem,hogy olyan mintha sajátságos dolgaim lennének,én se tudok mindenkit megérteni,és például beszélgetni sem tudok mindenkivel,néha olyan helyzetbe kerülök mint ő.annyi különsbéggel hogy én nem mondom ki szemtől szembe a véleményem.eddig ezek átlagos dolgok.de úgy érzem,hogy a példaképem,és szerintem ha élne,akkor én biztosan nagon jót beszélgethetnék vele,és remekül kijönnénk szerintem,pont hozzám való lenne.(ha egyáltalán észrevenne a magas rangja miatt).én is szeretnék olyan dolgokat csinálni mint ő.az érdeklődési köreim is hansonlítanak az övéihez.nagyon sokáig csak ő érdekelt szinte,elég sok könyvet olvastam már róla.szóval ő a példaképem.véleményekre lennék kíváncsi.nagy hülyeségek ezek?és hadd tegyem hozzá,hogy már kicsi koromtól ismerem.akkor is szerettem nagyon.most tudom az egész életét,az évszámokat leszámítva.akkor nemigazán rendelkeztem róla ennyi ismerettel,de ez talán nem fontos.mit gondoltok erről?

2012. febr. 22. 20:19
 1/9 A kérdező kommentje:
14/L.
2012. febr. 22. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:

ismered a musicalt biztos

hát ez a szám jutott az eszembe amikor azt írtad "hozzám való" http://www.youtube.com/watch?v=pzFLZjwj6OY

Egyébként mindenkinek az a példaképe, akit akar, csak ne ess túlzásba, nyugodtan viselkedj úgy, ahogy szeretnél, nem kell úgy, ahogy ő ha vmi nem tetszik. egyébként hány éves vagy?

2012. febr. 22. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez normális dolog, főként még a te korodban. Hisz egy fiatal lány sokszor ábrándozik arról, hogy hercegnő/királynő szeretne lenni, meg a nők szeretik azt a kort, amiben Sisi élt.

Az sem baj, ha az embernek van példaképe és nem hinném, hogy bármi hátrányod származna belőle, megszállott úgysem leszel. :) Mert eszembe jut pl. egy epizód a Rex felügyelőből, ott a nő Sisi őrült volt, de az már tényleg furcsa dolgokat művelt. :D

2012. febr. 22. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Kissé talán fura, de az, hogy példaképed van, az nem az, sőt. Számomra az a furcsa, hogy ő, mivel én egyáltalán nem vagyok jó véleménnyel róla... de persze szerette a magyarokat, és innen már szent lett a számunkra. Kissé behatóbb történelem-tanulmányozás után rá lehet jönni, hogy nem annyira példaképnek való személy...
2012. febr. 22. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:

uccsó:miért?:O

mondjuk valamivel amiket csinált én se értek egyet.de mégis...

2012. febr. 22. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a linket;)
2012. febr. 22. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem is annyira a magyarokat szerette, mint amennyire nem szívelte az anyósát. A magyarokat „a romisnejder” szerette.
2012. febr. 22. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző a Rexből múlt héten volt a Sisis rész pont, meg is lepődtem, hogy van ilyen epizódja :)

Amúgy Sisi nekem is volt példaképem, szeretnék elutazni azokra a helyekre ahol ő járt, a kastélyokat is szeretném megnézni. Engem a lovaglás vonz és szeretnék is megtanulni rendesen lovagolni. Szeretnék megtanulni németül is ennek hatására, bár mondjuk itt közrejátszik az is, hogy tetszik a német nyelv.

Persze az én személyiségem eltérő, én nagyjából mindenkit megtudok érteni. Persze gyerekkorában ha hihetünk a forrásoknak ő is közvetlen volt és segítőkész, amit végül az udvari intrika elnyomott benne és eltorzította a személyiségét a nárcisztikus felé.

Volt olyan nyár, hogy a könyvtárban található összes róla szóló könyv nálam volt és hajnalig olvastam :) Szerencsémre van egy gyönyörű képes könyvem a Rubikontól (Erzsébet a magyarok királynéja c.)

Egyszóval igen normális, hogy Sisi a példaképed ilyen idős korodban :)

2012. febr. 22. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 20:31

Ott tényleg inkább az anyósával való vita állt, persze tökéletesen beszélte a magyar nyelvet. Még annyit, hogy 14 évesen talán nem kell tudnod az évszámokat, azok szép fokozatosan benned fognak maradni :) utolsó voltam

2012. febr. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!