Sisi a példaképem. Ez nem fura?
ismered a musicalt biztos
hát ez a szám jutott az eszembe amikor azt írtad "hozzám való" http://www.youtube.com/watch?v=pzFLZjwj6OY
Egyébként mindenkinek az a példaképe, akit akar, csak ne ess túlzásba, nyugodtan viselkedj úgy, ahogy szeretnél, nem kell úgy, ahogy ő ha vmi nem tetszik. egyébként hány éves vagy?
Szerintem ez normális dolog, főként még a te korodban. Hisz egy fiatal lány sokszor ábrándozik arról, hogy hercegnő/királynő szeretne lenni, meg a nők szeretik azt a kort, amiben Sisi élt.
Az sem baj, ha az embernek van példaképe és nem hinném, hogy bármi hátrányod származna belőle, megszállott úgysem leszel. :) Mert eszembe jut pl. egy epizód a Rex felügyelőből, ott a nő Sisi őrült volt, de az már tényleg furcsa dolgokat művelt. :D
uccsó:miért?:O
mondjuk valamivel amiket csinált én se értek egyet.de mégis...
Előző a Rexből múlt héten volt a Sisis rész pont, meg is lepődtem, hogy van ilyen epizódja :)
Amúgy Sisi nekem is volt példaképem, szeretnék elutazni azokra a helyekre ahol ő járt, a kastélyokat is szeretném megnézni. Engem a lovaglás vonz és szeretnék is megtanulni rendesen lovagolni. Szeretnék megtanulni németül is ennek hatására, bár mondjuk itt közrejátszik az is, hogy tetszik a német nyelv.
Persze az én személyiségem eltérő, én nagyjából mindenkit megtudok érteni. Persze gyerekkorában ha hihetünk a forrásoknak ő is közvetlen volt és segítőkész, amit végül az udvari intrika elnyomott benne és eltorzította a személyiségét a nárcisztikus felé.
Volt olyan nyár, hogy a könyvtárban található összes róla szóló könyv nálam volt és hajnalig olvastam :) Szerencsémre van egy gyönyörű képes könyvem a Rubikontól (Erzsébet a magyarok királynéja c.)
Egyszóval igen normális, hogy Sisi a példaképed ilyen idős korodban :)
ma 20:31
Ott tényleg inkább az anyósával való vita állt, persze tökéletesen beszélte a magyar nyelvet. Még annyit, hogy 14 évesen talán nem kell tudnod az évszámokat, azok szép fokozatosan benned fognak maradni :) utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!