Eléggé érdekel a pszichológia meg az emberek. És most névnapomra rendelhettem magamnak 2könyvet és én pszichológiai könyveket rendeltem , és anyumék is tök furcsán néztek rám, hogy "Ne ilyet rendelj mert nem neked való" "Nem fogod elolvasni" stb. És sokan mondták már , hogy eléggé furcsa vagyok és nem mindennapi. Ez most akkor rossz? 12L
2012. júl. 4. 07:51
1/10 anonim válasza:
Nem vagy fura,és ez nem rossz.
2012. júl. 4. 08:02
2/10 anonim válasza:
Ennyiből nem tudom, hogy fura vagy-e. De semmiképp sem rossz. :D
2012. júl. 4. 09:41
3/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak még ötször furább:D de szerintem ez nem rossz.:) 13/L
2012. júl. 4. 10:32
4/10 anonim válasza:
Nem rossz, szerintem olyan könyveket olvass, amilyeneket szeretnél. :)
2012. júl. 4. 10:45
5/10 anonim válasza:
Ajánlom neked Yalom könyveit, nagyon jók!
2012. júl. 4. 10:56
6/10 anonim válasza:
rám is ugyan ezt mondják csak én számítógépes vagyok, én programozással foglalkozok és azért fura másoknak mer én ezt soha nem tanultam sehol ez magamtól jön. csóda gyereknek hívnak páran meg zseninek ez miatt.
2012. júl. 4. 16:08
7/10 anonim válasza:
Nem.
2012. júl. 4. 16:47
8/10 anonim válasza:
Engem ilyen korban a csillagászat és a kvantumfizika érdekelt, de szerencsére olyan családom van, hogy nem néztek érte hülyének. :D Miért is kellene mindenkinek ugyanolyannak lennie? Nem is működne akkor a világ.
2012. júl. 5. 05:53
9/10 anonim válasza:
Én most vagyok 14 és már többen megjegyezték, hogy kölönc vagyok. De nem éppen értem mért. Az a bajuk, hogy álomvilágban "élek", túl sokat gondolkodok egy dolgon, többre értékelek egy bizonyos dolgot, mint mások. Pl.: Van egy füzetem, ami tele van fura rajzokkal, nevekkel, monogramokkal. Van egy másik füzetem is, amibe a képzeltbeli világomnak a történésit írom le. Egyik osztálytársam egyszer meglátta és hülyének nézet miatta. Az irodalom tanár meg folyton dicsérget, hogy milyen jókat mondok és milyen hatalmas a fantáziám.
És most jön a lényeg: Volt egy verseny szerűség, ami abból állt, hogy írni kellet egy verset és lás csodát: harmadik lettem egy megyei versenyen. Semmi féle képen ne hallgass az ilyen emberekre, akik nem értékelik amit csinálsz.
2012. júl. 5. 20:08
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ:) Már nem is érdekel igazán hogy ki mit mond rólam:) Ilyen vagyok és kész!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!