Tényleg ennyire rossz lennék?
Figyelt kérdés
Engem speciel nem rázott meg a West-Balkánban történt események. Szerintem sok gyökér ember szórakozott egy jót aztán ez lett belőle.
Lehet, hogy nagy szemét vagyok, de tény, hogy nem rázott meg.
2011. jan. 21. 20:47
1/8 anonim válasza:
Én sem foglalkoztam vele, de nem gondolom magam emiatt rossz embernek.
2/8 anonim válasza:
Jó. Most érted, úgy engem sem rázott meg , hogy most gyászoljak , meg minden , mert kb naponta halnak meg sztem 20x ennyien itthon is.
sajnálom őket, ennyi.
annyira p*cs meg nem vagyok , hogy gúnyt űzzek belőle.
3/8 anonim válasza:
Nem vagy rossz emiatt. Engem se rázott meg olyan nagyon. Sajnálom őket, ez igaz. De ugyanúgy emberek felelőtlensége miatt haltak meg, mint amikor valkit elüt egy részeg autós. Csak abból nem lesz hír. És most lehet leszólni, meg minden, de szerintem igenis van hasonlóság a két esett között. Csak ezt... tragikusabb. Mert nem volt autó. Csak emberek.
4/8 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember..De engem nagyon megrázott.Ismertem Kingát és Emesét.Nem tudom feldolgozni..Kingát mögöttem ölték meg :'| Nem tudtam neki segíteni se..Sodort el a tömeg:( És mielőtt bárki kérdezni,voltam rendőrségen de nem hittek nekem:/ Szóval nem vagy rossz ember! 18/L
5/8 anonim válasza:
mi az h mögötted ölték meg? hogy?
6/8 anonim válasza:
elősször engem sem rázott meg..mert tudod az ember már annyi tragikus balesetről hall,h már nem is érdekli...de aztán néztem a lányokról búcsú videókat a neten és nagyon elszomorított...egyik nap még minden ment normális kerék vágásba,élték a mindennapjaikat aztán 1x kész vége és ennyi volt....
7/8 anonim válasza:
10:06 -nak KÉSELÉS VOLT!MÖGÖTTEM SZÚRTÁK LE.De persze azok okosabbak akik nem voltak ott..Igen taposás volt!Mesit és Ritát eltaposták!Kingát megkéselték aztán a saját vérében hánykolódott és közben agyontaposták.De ne higgyetek nekem,tudom úgyse fogtok!És én erről nem fogok többet írni,kérlek ne is kérdezzetek és én sem fogom látogatni ezt a kérdést.Köszi. 18/L
8/8 anonim válasza:
Amikor volt 2005-ben a londoni robbantásos merénylet, akkor mihelyt meghallottam a hírekben, shortoltam a tőzsdén és tényleg el is kezdett esni, és aznap kerestem egy csomó pénzt, örültem is, mint majom a farkának. Rossz vagyok? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!