Hogy győzzem le a beteges irigységet?
Figyelt kérdés
Lassan már kezdek belebolondulni, mindig azt nézem,hogy másoknak mije van, (szerelme, pénze, jó munkája, sok szex stb), és, hogy nekem miért nincs sosem semmiből elég. Tudom, hogy csak magamnak ártok vele, meg, hogy butasság, de mindig ezt érzem, lassan belebetegszem. Mit tegyek? nem akarok ilyen lenni!
22/N
2012. aug. 9. 22:38
11/11 anonim válasza:
most láttam hogy már 22 éves vagy;Írd be a keresőbe ezt a fejezet cimet; 19.f. A két csodálatos lelkünk.
--és ha beleolvasol esetleg más fejezetbe is, akkor megtanulhatod érezni önmagad csodálatos voltát.
S rájöhetsz hogy nem számít az a sok ócska kacat, csak Te és Te és az életed.
-- tehát ismerd meg önmagad, azt a CSODÁT ami TE vagy és ami BENNED VAN, és akkor erősebb leszel és elmúlik az irigység is a lelkedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!