Mit csináljak ha szétunom a fejem?
Figyelt kérdés
Már alig több mint egy hónap van a nyári szünetből és szinte semmi említésrevalót nem csináltam még!!! Többnyire csak itthon ülök, gépezgetek, tvzek, ilyesmik...Egyszer elmentem moziba egy osztálytársammal és ennyi!!Ez siralmas....ráadásul még tanulnom is kell mert osztályozó vizsgázom aug 27.-én, és ez mindig jó ürügynek bizonyul arra, hogy miért is nem mozdulok ki otthonról!! Az is bennenvan a dologban , hogy nincs kivel elmennem...nincsenek barátaim, osztályban van pár haver de velük nem sokra megyek. Nagyon szeretnék kimozdulni de valami mindig visszatart..szóval mennnék is meg nem is...Még olyan sincs akivel legalább egy jót dumálhatnék...Please Help!!!!What should I do?2009. júl. 19. 22:09
21/21 A kérdező kommentje:
igen városban lakom Pest mellett de itt nincsenek ismerőseim annyira inkább Pesten...
2009. júl. 21. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!