Mikor "nő be a fejem lágya"?
Első kérdésre: ahogy egyre több dologért kell vállalnod a felelősséget, azzal együtt fogsz egyre komolyabb lenni.
Én úgy is fogalmaznék, elveszted a gyermeki éned...
A második kérdésre: nem, neked semmit nem kell direkt ezért csinálnod. Magától kialakul. Csak éld az életed, tűzz ki magad elé célokat és igyekezz teljesíteni őket. Ez magával rántja az érésedet.
Az attól függ miben nyilvánul meg.. én 20 éves vagyok és olykor-olykor úgy viselkedem mint 10 éves koromban.. de jó is volt az az idő:D:D:D:D... De munkahelyen, utcán stb komolynak kell lenni és az is vagyok:D...De olykor jó megint 10 évesnek érezni magam:D,,,
Majd benő az:D ennyi idősen bolondozz nyugodtan... fiatal vagy még ráérsz huszonévesen megkomolyodni... vagy van aki 40ig kitolja:D (40 éves szűzXD példája persze csak a játékmániájára gondolva)
De akkor mire is érted hogy fura a viselkedésed?
20/L Fagylaltfaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!