Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor "nő be a fejem lágya"?

Mikor "nő be a fejem lágya"?

Figyelt kérdés
Hali! Lassan 16 leszek és sztem még mindig ugy viselkedek, mint egy 12-13éves=( Nem az agyi szintem van egy 7.-es szin tjén, hanem vhogy a viselkedésem fura, de ezt tudom magamrol. Nekem kéne magamtól megváltoznom vagy egyszer egy hang azt fogja súgni hogy most már nőj fel?
2010. dec. 4. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ráérsz még megkomolyodni,ne siesd el.
2010. dec. 4. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első kérdésre: ahogy egyre több dologért kell vállalnod a felelősséget, azzal együtt fogsz egyre komolyabb lenni.

Én úgy is fogalmaznék, elveszted a gyermeki éned...

A második kérdésre: nem, neked semmit nem kell direkt ezért csinálnod. Magától kialakul. Csak éld az életed, tűzz ki magad elé célokat és igyekezz teljesíteni őket. Ez magával rántja az érésedet.

2010. dec. 4. 14:16
 3/4 anonim válasza:

Az attól függ miben nyilvánul meg.. én 20 éves vagyok és olykor-olykor úgy viselkedem mint 10 éves koromban.. de jó is volt az az idő:D:D:D:D... De munkahelyen, utcán stb komolynak kell lenni és az is vagyok:D...De olykor jó megint 10 évesnek érezni magam:D,,,

Majd benő az:D ennyi idősen bolondozz nyugodtan... fiatal vagy még ráérsz huszonévesen megkomolyodni... vagy van aki 40ig kitolja:D (40 éves szűzXD példája persze csak a játékmániájára gondolva)

De akkor mire is érted hogy fura a viselkedésed?

20/L Fagylaltfaló

2010. dec. 4. 14:17
 4/4 anonim válasza:
Az enyém még mindig nem nőtt be.És szerintem soha nem is fog, úgy érzem.Pedig most diplomázom.Középsuliba még nagyon gyerek voltam:).De most is elég gyermeki lelkem van,ezalatt nem azt értem,hogy gyerekesen viselkedek,hanem próbálom nem elfelejteni,hogy egyszer én is voltam gyerek és milyen voltam és hogyan szemléltem a világot!
2010. dec. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!