Miért vörösödik be a fejem? Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran belángol a fejem,ha beszélgetek valakivel...és nem csak olyantól,aki tetszik ezért már azok is azt hiszik hogy tetszenek,akik nem...és nem kell olyat mondania az illetőnek amitöl zavarbajövök,akkor is...pedig meg tudom magam értetni másokkal,jol kijövök mindenkivel...2009. aug. 21. 22:26
1/3 anonim válasza:
Ez azért is lehet, mert izgulsz a beszélgetés közben, akárkivel.
Már attól zavarba kerülsz, hogy nehogy azt hidje, hogy tetszik neked :-)
2/3 anonim válasza:
:) velem is ez van hát igen zárkózott vagyok és ha valaki szóbaáll velem a barátaimon kívül akkor bizony pirulok:((
3/3 anonim válasza:
Ilyenem nekem is volt, sztem a szociális fóbiámmal* van kapcsolatban. Az a fura, hogy most hogy belegondolok, nem emlékszem mikor pirultam el utoljára. Kénytelen voltam az egyetemen mindenféle emberrel kommunikálni, és sztem ez segített. A fóbiám még megvan, bár kicsit enyhült és sztem ennek a kényszerű kommunikációnak köszönhető és a pirulás is emiatt szűnt meg (vagy vált nagyon ritkává).
*Szociális fóbia kb az amikor attól rettegsz hogy nevetségessé válsz mások szemében. Fóbiáról van szó tehát ennek a félelemnek általában nincs valós alapja, de ettől csak még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!