Miért nem tudok semmit végig csinálni?
Én is képtelen vagyok rá,hogy bármit is végig tudjak
csin
Szia!
Ismerős a szitu. Én is ezzel küzdök.
Sok oka lehet a dolognak.
Pl. túlságosan széles az érdeklődési köröd, és szétszórod az idődet / energiádat. Mindenbe belekapsz, és felszínesen foglalkozol vele valamennyit, ahelyett, hogy kiválasztanál egy-két dolgot, és azokban elmélyednél.
Ebben az esetben az önfegyelemre kell gyúrni. Kitartani egy dolog mellett, még ha unalmas is. Fizikai képtelenség mindenre időt szánni, mindennel behatóan foglalkozni, hacsak nem vagy egy Goethe, akinek az időbeosztása, önuralma legendás volt.
VAGY
Olyasmivel foglalkozol, amihez nincs túl sok közöd, nem a Te célod, nem is akarod igazán (mondjuk a szüleid elvárják Tőled). Ha viszont ez nem a Te utad, akkor csak erővel tudod Magad rávenni, hogy rajta maradj, és hosszú távon nincs esélyed a belső, valódi késztetéseiddel szemben. Ha sokáig ellenállsz, Te fogod húzni a rövidebbet.
VAGY
Először még jó ötletnek tűnik, lelkes vagy... de ugyebár az ember percről percre változik, ahogyan az érdeklődése is. Talán fél év múlva, egy év múlva már egész más dolgok lesznek Neked fontosak, és akkor váltani kell.
Hát, én ezekre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!