Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha szétunom a...

Mit csináljak ha szétunom a fejem?

Figyelt kérdés
Már alig több mint egy hónap van a nyári szünetből és szinte semmi említésrevalót nem csináltam még!!! Többnyire csak itthon ülök, gépezgetek, tvzek, ilyesmik...Egyszer elmentem moziba egy osztálytársammal és ennyi!!Ez siralmas....ráadásul még tanulnom is kell mert osztályozó vizsgázom aug 27.-én, és ez mindig jó ürügynek bizonyul arra, hogy miért is nem mozdulok ki otthonról!! Az is bennenvan a dologban , hogy nincs kivel elmennem...nincsenek barátaim, osztályban van pár haver de velük nem sokra megyek. Nagyon szeretnék kimozdulni de valami mindig visszatart..szóval mennnék is meg nem is...Még olyan sincs akivel legalább egy jót dumálhatnék...Please Help!!!!What should I do?
2009. júl. 19. 22:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%

huh ez jóó, ennyire még nem találtam magamra itt semmilyen kérdésben :O

én is ezt csinálom... most épp el vagyok utazva családdal, ez jó, szép hely, olyan semmiközepe állatok és nagy fű, tetszik. de ha hazamegyünk...

egyedül semmit se lehet csinálni... még egy valaki várja a válaszokat. az okosakat.

miből vizsgázol majd amúgy..?:)

2009. júl. 19. 22:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy sikerült magadra találnod...:DDDDD amúgy angolból vizsgázok! énis megyek szülőkkel augusztusban de már előre félek h mi lesz ha hazajövök..unalom unalom hátán:(
2009. júl. 19. 22:36
 3/21 anonim válasza:
100%

Vedd kezedbe az életed!

Kezdj valami új hobbit, élvezd a jó időt, élj! Sétálj nagyokat, fuss, biciklizz, kezdj valami sportot de semmiképp ne tanulj. Majd vizsga előtt 1-2 héttel. Nekem egy tanár ismerősöm mondta ezt szóval nem az én stikkem :D

ha megengedheted magadnak menj le legalább egy napra Balatonra, Velencei-tóhoz vagy ami közel van, felülsz a vonatra, nappal strand, kajálda meg hasonlók aztán este hazamész. Hidd el otthon ülni nagyon rossz, hiába tűnik könnyebbnek. Majd rájössz ha átléped a küszöböt és elfelejted a vizsgád :)

2009. júl. 19. 22:37
 4/21 A kérdező kommentje:
L/F??
2009. júl. 19. 22:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Wow, ilyen emberek is vannak. Velem fordítva van ez. Barátaim mindig hívnának strandra, de én mindig inkább gépeznék, az jobban leköt/szórakoztat, ha ki kell menni a természetbe, már az unalom kerülget.

Kérdésedre válaszolva pedig: esetleg családi program? Egyedül elmenni megnézni egy filmet a moziban? koncertek? Vagy csak menjél fel a belvárosba és járkáljál, nézelődjél.

2009. júl. 19. 22:38
 6/21 A kérdező kommentje:
köszi a választ 22:37:) megpróbálom betartani
2009. júl. 19. 22:39
 7/21 A kérdező kommentje:
moziba kicsit cikinek érzem h egyedül menjek...pedig imádom:DDlegszívesebben mindennap ott lógnék
2009. júl. 19. 22:40
 8/21 anonim ***** válasza:
92%

én a velencei tóra mennék le, hát még akár lenne is pénzem, mint a második tanácsolta, de oda is egyedül? ááh..:)

de majd a kezembe kapom az életem vhogy.. megpróbálom én is.

2009. júl. 19. 22:42
 9/21 A kérdező kommentje:
mindenesetre jó h ezzel nem vagyok egyedül
2009. júl. 19. 22:43
 10/21 A kérdező kommentje:
amúgy Baltonra megyek...de félek már előre h utána megint unalom....
2009. júl. 19. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!