Mit csináljak ha szétunom a fejem?
huh ez jóó, ennyire még nem találtam magamra itt semmilyen kérdésben :O
én is ezt csinálom... most épp el vagyok utazva családdal, ez jó, szép hely, olyan semmiközepe állatok és nagy fű, tetszik. de ha hazamegyünk...
egyedül semmit se lehet csinálni... még egy valaki várja a válaszokat. az okosakat.
miből vizsgázol majd amúgy..?:)
Vedd kezedbe az életed!
Kezdj valami új hobbit, élvezd a jó időt, élj! Sétálj nagyokat, fuss, biciklizz, kezdj valami sportot de semmiképp ne tanulj. Majd vizsga előtt 1-2 héttel. Nekem egy tanár ismerősöm mondta ezt szóval nem az én stikkem :D
ha megengedheted magadnak menj le legalább egy napra Balatonra, Velencei-tóhoz vagy ami közel van, felülsz a vonatra, nappal strand, kajálda meg hasonlók aztán este hazamész. Hidd el otthon ülni nagyon rossz, hiába tűnik könnyebbnek. Majd rájössz ha átléped a küszöböt és elfelejted a vizsgád :)
Wow, ilyen emberek is vannak. Velem fordítva van ez. Barátaim mindig hívnának strandra, de én mindig inkább gépeznék, az jobban leköt/szórakoztat, ha ki kell menni a természetbe, már az unalom kerülget.
Kérdésedre válaszolva pedig: esetleg családi program? Egyedül elmenni megnézni egy filmet a moziban? koncertek? Vagy csak menjél fel a belvárosba és járkáljál, nézelődjél.
én a velencei tóra mennék le, hát még akár lenne is pénzem, mint a második tanácsolta, de oda is egyedül? ááh..:)
de majd a kezembe kapom az életem vhogy.. megpróbálom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!