Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha szétunom a...

Mit csináljak ha szétunom a fejem?

Figyelt kérdés
Már alig több mint egy hónap van a nyári szünetből és szinte semmi említésrevalót nem csináltam még!!! Többnyire csak itthon ülök, gépezgetek, tvzek, ilyesmik...Egyszer elmentem moziba egy osztálytársammal és ennyi!!Ez siralmas....ráadásul még tanulnom is kell mert osztályozó vizsgázom aug 27.-én, és ez mindig jó ürügynek bizonyul arra, hogy miért is nem mozdulok ki otthonról!! Az is bennenvan a dologban , hogy nincs kivel elmennem...nincsenek barátaim, osztályban van pár haver de velük nem sokra megyek. Nagyon szeretnék kimozdulni de valami mindig visszatart..szóval mennnék is meg nem is...Még olyan sincs akivel legalább egy jót dumálhatnék...Please Help!!!!What should I do?
2009. júl. 19. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Most miért lenne ciki egyedül moziba menni? Olyan érzés, mint otthon a TV, csak kicsit nagyobb és mégis csak emberekkel vagy körbe véve és ki tudja, lehet összefutsz valami ismerőssel esetleg megismerkedsz valaki újjal.
2009. júl. 19. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk én tervezek magamnak egy nagy biciklizést, hogy közben jól lebarnuljak :D

majd ha hazaértünk vmikor...:)

2009. júl. 19. 22:50
 13/21 anonim válasza:

második vagyok

szívesen F/17 vagyok átérzem a helyzeted :) nekem vidéken van az összes barátom így amikor itthon vagyok muszáj feltalálni magam. Nem gáz ha egyedül mész. CSomó mindenkit megismerhetsz strandon, moziban...

én a turistákat is mindig letámadom :D a butábbakat otthagyom de nagyon rendesekkel is összehoz a sors

próbálj ki esetleg vmit amit már régóta akarsz (ha van ilyen) bungee jumping meg hasonlók :D ha édesanyád ezt hallaná... jönne pár áldás a fejemre azt hiszem

angolhoz meg sok sikert!!

2009. júl. 19. 23:09
 14/21 A kérdező kommentje:
hát az biztos!!!!:D Köszönöm szépen, meglesz...:D lehet megejtek holnap egy mozit., amugy lány vok, 18
2009. júl. 19. 23:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Jó bringázást...legalább a biciklim jó lenne...Hátizsákkal bejárnám Nyugat-Európát:)))))ha érti valaki..:)
2009. júl. 19. 23:21
 16/21 anonim válasza:

ne állj meg a nyugatnál :) az igazi kaland utána kezdődik

ha van egy kis pénzed akkor stoppolással eljuthatsz odáig, lazán visszaérsz időre és annyi élményben lehet részed hogy csak na. De jól eldugva legyen valahol egy bökőd is, just in case

2009. júl. 19. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:

köszi.. aztán lehet a fenekem maradok, úgy szoktam..:D

namost sok értelme lenen így elküldenem..kitalálok vmit..

ha 18 vagy és lány, én egy évvel fiatalabb nálad, most a nyáron varrok.. te olyat nem akarsz? sztem jó móka:) ha van gépetek főleg :D

óómeg régi vágyam, hogy beüljek egyszer egy teázóba egyedül és olvassak... sztem a jászaira beülök majd, csak kell egy jó könyv..

2009. júl. 19. 23:36
 18/21 A kérdező kommentje:

jó kis kaland lenne annyi szent...:DDDD

varrni nem szoktam , gépem nincs de biztos jó móka..amúgy énis szívesen beülnék teázóba...én mindig arra vágytam h laptopommal beülök, vagy egy könyvel ahogy te irtad és ott lazulok egész nap..!!:D

2009. júl. 20. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
ja, közben pedig az asztalra kirakva a vízipipa és pöfékelünk közben pedig pókerezünk :DDD
2009. júl. 20. 23:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Városban laksz? :D

Akkor egyszerű, ismerkedj meg neten környékbeliekkel (itt legalább szabadon lehet válogatni :DDD) és beszélj meg találkozót velük, csak jó sülhet ki, más nem nem unatkozol és új barátaid is lehetnek akikkel aztán mehetsz ide-oda... :D

2009. júl. 21. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!