Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék megváltozni?

Hogyan tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben sajnos egyre fáradtabb vagyok. Még az agyam se pörög úgy. ÉS érzem valami nincs rendben. A régi énemet teljesen elvesztettem. Lehet csak nagyon a tökéletességre törekszem, de nekem így nem jó és a családom is mindig leszid vmért.... De ez érthető is, hiszen olyan hülye dolgokat csinálok, mint egy kisgyerek! Hogyan tudnék megváltozni? Kérlek segítseket!
2009. júl. 17. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ilyen korszakodat éled (akárhány éves is vagy!), majd elmulik:)
2009. júl. 17. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is!

Velem is volt ez, teljesen megváltoztam és sajnos depresszióba estem! Minden áron vissza akartam kapni a régi önmagamat! Szó szerint az ellentéte lettem annak, mint ami voltam.. A szüleim is nagyon sokszor szóvá tették, hogy megváltoztam és számukra ez előny, de látják, hogy én nem vagyok jól!

Én elmentem egy orvoshoz és pár találkozás után megértettem, hogy muszáj volt megváltoznom! Ez elengedhetetlen ahoz, hogy élj!az egész világ minden pillanatban változik! Neked is változnod kell, hogy tudd tartani a tempót! Nálad úgy látszik lassítani kellett, hogy észre vedd az igazi életet! Próbál szórakozni menj el nézelődj! Múzeum, állatkert bármi! Ami kikapcsol egy időre! :)

2009. júl. 18. 00:59
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszotokat!:)
2009. júl. 18. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!