Ebben az esetben véget vetnél az életednek?
"Szemétség ha most kicsit örülök, hogy nem vagyok tökegyedül ezzel?"
Csak akkor nem az, ha én is örülhetek. :)
Türelem, és próbálj meg úszni az árral, de erőlködj.
Egyébként én soha nem vetnék végét az életemnek, túl önző vagyok ahhoz.
szerintem nem vagy buta. aki buta, az egy mondatot nem bír leírni helyesen, te pedig normálisan, választékosan írsz, igaz, a tartalom elkeserítő :)
állj neki munkát keresni, az sok önbecsülést ad, ha hasznos, amit csinálsz. lesz pénzed tanfolyamra, vagy szakemberre is.
tudod miért nem vagy buta? mert a buta emberek nem problémáznak azon ha sikertelen, egyszerűen lexarják. csak élnek bele a világba, szülik a semmire a halom gyereket, aztán panaszkodnak.
milyen sulit kezdesz? mit fogsz tanulni? alakíts ki egy rendszert. ha kell, 100x olvasd át a vizsgára az anyagot. menni fog az, nyugi.
38-as!
Figyelj! Nekem ez a legnagyobb problémám! Próbáld már megérteni kérlek! Nem kértem hogy vígasztalj, nem kényszerít senki, hogy írj valamit, ha idegesít, ne olvasd! Neked is biztos rosszul esne, ha arra amit írtál (hogy Anyukád az intenzíven feküdt, vagy hogy meghalt a párod ex sógora) beválaszolnám, hogy másnak ennél sokkal nagyobb gondja van, és senkit nem érdekel.
"milyen piti dolgok miatt képesek az emberek feladni"
Annak meg őszintén örülök, hogy piti dolognak látod a gondomat, lehet azért, mert Te sokkal rátermettebb, életerősebb vagy és Te lazán vennéd az akadályokat! Bár Isten szólna belőled, és remélem 2 év múlva már röhögve olvasom végig, hogy mekkora problémát kerítettem egy kis pitiáner dologból. A kérdésem nem törlöm, és Te leszel az első, akitől írásban kérek bocsánatot, mert le mertelek fárasztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!