Ebben az esetben véget vetnél az életednek?
semmi esetre se add fel. nekem 20 évembe telt mire megtaláltam a hobbim és azt ami tényleg érdekel(szerencsémre viszonylag tág az érdeklődési köröm, de a nagyja kimerül az orvostudományban). sokkal jobban tanulok itt okj-n, mint az elmúlt 12 évben bármikor.
voltak nekem is mélypontjaim fiúk miatt és családi gondok miatt egyaránt. kb 2-3 éve nem is gondoltam volna, hogy elégedettség és boldogság öntene el, de szerencsére minden jobbra fordult.
azon, hogy jobban nézz ki lehet tenni: pl egy jól kiválasztott frizura igényes ruhák(nem kell feltétlen márkásnak lenniük). ha az alakoddal van bajod, akkor sportolj. a futás pl egy olcsóbb sport és a jellemet is erősíti.
Ha csak negatív hullámokkal bombázod magad,akkor ne is csodálkozz hogy semmi sem sikerül.
Én itt vagyok 40 évesen. Halláskárosult lettem,és évről évre romlik a hallásom még jobban. Talán 60 évesen végleg megsüketülők. A rossz hallásom miatt képtelen vagyok nyelvet tanulni,pedig Angliában élek lassan 3 éve,és megszólalni sem nagyon tudok.
Nemrég rosszindulatú daganatot találtak , és a kemo miatt kihullott 4-5 fogam. Nincs pénzem megcsináltatni,így kínos,de foghíjas vagyok..
De mindenek a jó oldalát nézem. Igaz hiányzik pár fogam,de életben maradtam. Majd ha lesz pénzem lesznek fogaim is. Igaz alig motyogok angolul,de mégis kint élek,és dolgozom. Majd csak rám tapad valami. Igaz idővel megsüketülők,de addig is volt lehetőségem hallani. Legalább nem totál csendben éltem az életem..
Mosolyogj,nézd mindenek a jó oldalát. Ha optimista vagy,akkor a jó is melléd szegődik..
"nem repül az ember szájába a sültgalamb"
Én ezzel tisztába vagyok. Nem is várom, hidd el. Csak olyan jó lenne,ha néha valami pozitív dolog is történne velem. De mindig csak a kudarc!! És csak szaladnak a napok, így fogok megöregedni. Hülyén, egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!