Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Boldog vagy? Igen? Miért?...

Boldog vagy? Igen? Miért? Nem? Miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Teljesen egyedül vagyok. Nincsenek barátaim, nem megyek sehova se mivel egyedül szar, már a napsütést sem szeretem, az esőt főleg, a családban mindenki engem talál be egy folytába oltanak szóval nincs mitől jól érezzem magam! Asszem kicsit depressziós is vagyok.. De hát ez van, ennél már csak jobb jöhet!
2009. júl. 18. 01:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok boldog, nem rég lett vége a kapcsolatomnak,pedig nagyon szerettem/szeretem az illetőt, de megvert, és véget kellett vetnem akapcsolatnak :( ez van.. :(
2009. júl. 18. 15:51
 13/14 anonim válasza:
Boldog vagyok. Abból élek, amit szeretek csinálni. Egészséges vagyok, és ami problémám ezen a téren van (pl. túlsúly), azon tudok változtatni magam is (úgy tűnik, működik is => sikerélmény). Van családom, aminek a működőképességébe nagyon sok energiát beletettünk mindannyian (sok beszélgetés és sok kölcsönös pozitív gesztus), ami miatt biztos háttér és nagyon szórakoztató háttér. Problémák vannak, de minden problémáról tudunk beszélni és hónapról hónapra látjuk az apró eredményeket, évről évre a nagyobbakat. 42 évesen ugyanúgy a tanulás öröme hajt előre, mint 22 évesen, csak most már hozzátársul annak az öröme is, hogy a tudásomat megoszthatom másokkal is.
2009. júl. 24. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok az!Ez a legrosszabb nyaram eddig!

Azért nem vagyok boldog,mert volt egy srác akibe szerelmes voltam,de később nagyon jó barátok lettünk,és most van egy másik srác akibe szerelmes vagyok!Mindketten az én sulimba jártak,de jövőre mind a 2 elmegy másik suliba ráadásul másik városba!(de nem azért mert kijárták azt a sulit amibe én járok hanem csak úgy elmennek) :((

2009. aug. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!