Hogyan kell élni, hogy boldog tartalmas legyen az élet? Amikor majd visszaemlékezik az ember, azt tudja mondani, igen szép volt!
Boldogan
családalapítással
sikerekkel
Használd ki életed minden percét, minden lehetoséget ami csak van!! Ne szomorkodj semmi miatt, tanuld meg magad mogott hagyni a múltat és tovább lépni..Nyiss a világ fele és légy kozvetlen!! Mindig bocsáss meg mindenkinek, akármit is tett, és ha legkozelebb találkozol vele ne emlegesd fel csak oleld át.. Mondd el mindenkinek, hogy szereted!! Fogadj el másokat olyannak, amilyenek és légy onmagad!!
Én ezt tanultam az élettol, azóta vagyok boldog! Rájottem, hogy nem mástól kell várni a boldogságot, csakis onmagunktól..
és a legfontosabb: MINDENBEN A JÓT LÁSD ÉS LÉGY HÁLÁS MINDENÉRT!
Elfelejtettem valamit: Soha ne bánj meg semmit, hiszen csak tanulhatsz belole, ne haragudj az ellenségeidre, inkább próbáld meg okat tisztelni, szeretni és meglátod meglesz a jutalmad!!
Bár ehhez ilyen életérzés kell.. nekem mondjuk elég volt ilyen embereket megismernem, de eloszor mikor kimondod "na és?" kell valaki aki melletted áll!
Ne rágódj a multban történteken, (tegnap) ne izgulj a jövő miatt! (holnap) Élvezd a jelent! (ma)
Talán segít! :)
húú ezt elovastam kedves 2. sias keringet.. komolyan (nemrohogni) igaz.. annyira igazak azok amiket rital.ezeket mindig elolvasom
: ) maris mashogy latom a vilagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!