Boldog vagy? Igen? Miért? Nem? Miért?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 16:08
1/14 anonim válasza:
Nem vagyok az :( Rossz a nyár és olyan egyedül érzem magam :S
2/14 anonim válasza:
hát igen velem is ez van amit az első hozzászóló írt
3/14 A kérdező kommentje:
Én elég rosszul viselem ezt a meleget. Hisztisebb vagyok az átlagosnál, nincs étvágyam meg kedvem sem. :( Várom már az őszt, ősszel úgyis csinosabban lehet öltözködni.
2009. júl. 17. 16:20
4/14 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok jóképü, így meg gürcölhetek a csajoknál a semmiért. Nem buli így az élet.
5/14 anonim válasza:
igen..süt a nap kék az ég és minden meg van ahhoz, hogy ne szomorkodjak..:)
6/14 anonim válasza:
Egyik sem. Privátban, mert van egy csodálatos kapcsolatom, barátaim, ismerősök. De ezenkívül nem, mert nincs munkám, és ettől szarul érzem magam...
7/14 anonim válasza:
Igen:D Van egy csodálatos barátom, egy nagyon jófej barátnőm, egy nagyszerű családom, van hol laknom, van mit ennem, nem vagyok beteg! Nem esik az eső:D
8/14 anonim válasza:
Igen, mert boldog vagyok a férjemmel és van két gyönyörű és egészséges lányunk :-)
9/14 anonim válasza:
16:42-essel teljesen egyezik a válaszom + még azért is vagyok boldog mert megyünk holnap csúzdaparkba.
10/14 anonim válasza:
Igen nagyon boldog vagyok :))
mert kéék az ég és zöld a fű, oly egyszerűű az élet :)
meg mert imádom a barátom és ő is engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!