Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek tetszem neki,...

Filinger Artemisz kérdése:

Szerintetek tetszem neki, vagy most mi van? Mert más lányokkal nem csinálja ezt, meg az LBm azt mondta hogy szerinte bejövök neki.

Figyelt kérdés
Az van hogy most hatodikos vagyok és van egy fiú az osztájba akivel 3-4 éve elenségek vagyunk (persze barátilag)... Az én családom hasonlít egy kicsit az ő családjához mert a tesójával ők is szoktak verekedni (csak úgy játékből pofozkodni) és hogy a suliba sokszor szoktuk ütögetni egymást (hellozunk (legalábbis így hívjuk)) meg néha át szoktam menni hozzájuk. Én 11/L Ő 12/F

2012. júl. 30. 02:00
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
sztem hülye vagy
2012. júl. 30. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen korban az ellenségeskedés egy jel, mert még nem igazán tudják kifejezni az ilyen korú fiúk, hogy mit éreznek egyes lányok iránt. Ha át szoktál menni néha hozzájuk, az jó, szerintem próbáld meg óvatosan kipuhatolni hogy mi ez. Például ellenségeskedés helyett próbálj meg neki kicsit kedveskedni. Konkrétan ne kérdezz rá, csak ha már biztosra veszed.
2012. júl. 30. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves második! Mi úgymond baràtok vagyunk csak az ikertesója a legjobb barátom ő meg úgymond a másik legjobb barátom csak mégis ellenségek vagyunk... A táborban csinàltam neki hüje hajat meg kifestettem a körmét. De ez mind1. :)
2012. júl. 30. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!