Az gáz, ha lányokkal barátkozom?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, mégis a barátaim többsége és a legjobb barátom is lány. Nem vagyok az a nagyon csajozós, tényleg csak barátságról van szó (1 eset kivételével... :)). Fiúkkal már csak azért sem barátkozom, mert eléggé felnőttes gondolkodású vagyok, és zavarnak az éretlen poénok, beszélgetések...2012. febr. 25. 22:56
1/4 anonim válasza:
fogadjunk hogy az a bajod hogy túl merev vagy, pff énis sokszr
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, csak tényleg irritál, hogy nem tudnak másról beszélni, csak a szexről, pedig még egyikük se volt még a közelébe se (8.-osak vagyunk)
2012. febr. 25. 23:28
3/4 anonim válasza:
Gáz. Úgy jársz, mint én, már azt se tudom, hogy kell csajozni, mert úgy vagyok vele, úgyis csak barátnak kellek a lányoknak, ezért nem is erőltetem meg magam.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem is akarok csajozni, már csak abból is kifolyólag, hogy nem tudnék, mert nem vagyok jó képű, nem öltözködök menőn, tehát a legtöbb(és itt hangsúlyozom a legtöbbet, mert tisztelet a kivételnek) lány szóba se áll velem. Inkább olyan lányokkal próbálkozom, akit ismerek, és ők is ismernek engem. Nem nagyon volt még kapcsolatom, de nem is sokszor próbálkoztam, mert csak azoknál próbálkozok akikbe tényleg szerelmes vagyok.
2012. febr. 26. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!