Szerintetek ezt miért csinálom? Miért nem hajszolom már a lányokkal való ismerkedést?
Figyelt kérdés
Nem akarok foglalkozni lányokkal, rosszul vagyok, ha ismerkedésről hallok, ha itt is írnak priviben, inkább nem igazán foglalkozom a lányokkal, akik szeretnének ismerkedni velem, mert nem látom értelmét. Úgy érzem, csak kudarc lesz a vége, ahogy eddig is és vagy nem jövök be nekik külsőre, vagy a táv miatt esélytelen az egész vagy ők nem jönnek be nekem. Én már elvesztettem a reményemet, mintha értelmetlennek tartanám az ismerkedést, párkeresést, szinte jobban érzem magam egyedül, így biztonságosabb, meg, ha eddig elutasítottak a lányok és csak fájdalmat okoztak nekem, akkor most minek lenne másképp? Hagyjanak engem békén, jó nekem már egyedül huszonévesen volt időm megszokni a szerelem és szexhiányt. Prostival vesztettem el, mert már tavaly is éreztem, hogy nem lesz egy lány sem, akinek kellenék, nos jól éreztem, legalább úgy halok meg, hogy már nem vagyok szűz és nem kínoz úgy a szex iránti vágy sem, hogy milyen lehet igazi nővel együtt lenni. Bár nem mondom, hogy nem hiányzik a szex, de mostanra már kezdek beletörődni, hogy én talán örök magányra vagyok ítélve a rút külsőm és jó fiús stílusom miatt. Egy ideig sikerült bunkóvá válnom, de már belefáradtam, hogy szerepet játszok, úgyhogy ismét egy lúzer, jó fiú vagyok és élem az életem. Valaki nyugtasson meg, hogy normális vagyok azért még. Vagy a társ iránti nagy hajsza miatt így kiégtem volna?2012. jún. 29. 19:08
1/5 anonim válasza:
Ez nem kérdés, hanem egyszerű önsajnáltatás, figyelemfelkeltés. Leírtad, hogy miért csinálod ezt: meg vagy győződve róla, hogy neked sosem lehet rendes, normális barátnőd, és ezért felesleges ismerkedni, mert csak reménykednél és pofára esnél. Most erre mit lehet mondani szerinted? Ameddig te így gondolod és így viselkedsz, addig nem fog változni a helyzet.
2/5 anonim válasza:
Te mit válaszolnál arra, ha itt azt kérdezném, hogy nem tudom, miért csinálom, de kalapáccsal verem a fejemet? Fáj, de nem merem abbahagyni...
3/5 anonim válasza:
A hozzáállásoddal van a baj McFly! Ha tudod miért nem jön össze, akkor próbálj meg még kényelmes keretek között megváltozni. Legyen önbizalmad!
4/5 A kérdező kommentje:
Ha csak ilyen könnyű lenne, hipp-hopp legyen önbizalmam, akkor már lenne is.
2012. jún. 30. 13:57
5/5 anonim válasza:
Hát ha továbbra is csak sajnáltatod magad, az nem fog segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!