Baj, hogy nem szeretem az Alkonyatot?
Én meg sem néztem...De nálunk is szeretik...
(15-16 éves korosztály)
Aztán múltkor "be is égtem" náluk azzal, hogy azt sem tudtam, hogy a Twilight meg az Alkonyat egy és ugyan az a film:D..(mondjuk a nevéből következtethettem volna rá)..
de olyan szinten nem izgat, hogy annyit tudok, hogy van valami Edward meg Emma..ennyi:) Ők meg persze elkezdtek sipákolni, hogy mi az, hogy nem láttam még azt a "csodálatos" filmet(csak egy részt láttam...a felénél ott is hagytam mert már fájt a seggem)...szóval szerintem nem gond...Add magadat:)
Én is megmondtam nekik, elfogadják...ennyi:)
Szerintem nem csak a film témáról lehet elcseverészni...szóval nem lényeg:D
16/L
Nem. Ez csak annyit jelent, hogy normális vagy :D
de amúgy mindenkinek más az ízlése, rajtad kívül még sokan nem szeretik.
Szerintem az Alkonyat nem is ilyen 14-15 éveseknek való... szánalmasnak tartom amikor ilyen kis sz*ros még csak "tini"-nek sem nevezhető lányok szenvednek rajta és osztják az észt meg összevesznek rajta h Edward v Jacob a jobb...
Ettől függetlenül én láttam az eddigi 4 részt moziba (mindet csak egyszer és nem olvastam a könyvet) és nekem az elsőt leszámítva kifejezetten tetszett (mondjuk lehet az is csak azért nem, mert azt hazudták nekem, hogy vámpíros akcióhorrorra megyünk)... ja és végig Lautnernek drukkoltam xD
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!