Hogyan változzak meg?
14 éves lány vagyok.
meg szeretnék változni...leginkább viselkedésben.
tudjátok nekem nagyon tetszik egy fiú az osztályból de az van hogy félek hozzászólni mert egyszerűen nem tudom jól leplezni az érzéseimet..
a többi fiúval könnyedén beszélgetek de vele nem megy
szeretném ha látná rajtam hogy van önbizalmam és egy kiegyensúlyozott lány vagyok nem csak egy olyan lány akiről csak az tudja hogy belevaló csaj aki tényleg ismeri a többiek meg azt hiszik hogy egy csöndes zárkózott "nebáncsvirág" vagyok...
unom már ezt és úgy gondoltam hogy :új tanév új "én" !!!
légyszi segítsetek unom ár ezt az "unalmas lány" szerepet
előre is köszi ;)) :D
köszi a válaszotokat ;DD
nem a fiúért akarok megváltozni csak már unom hogy csak néhányan ismerik az igazi énemet
tudjátok én táncolok az egyik fellépésen majdnem az összes osztálytársam ott volt még az osztályfőnök is és a tánc után valahogy mindenki máshogy viselkedett velem mert tánc közben olyan más vagyok és azt szeretném hogyha ez a másság ne csak tánc közben jöjjön ki
de amúgy hogyan tudnám leplezni az idegességet hogyha a kiszemeltemmel beszélgetek???
Köszönöm a válaszokat!! :D
Igazatok van és megfogadom a tanácsokat és próbálkozok minél lazább lenni és koncentrálni arra hogy ne görcsöljek azon hogy "úristen vele beszélgetek"...
hiszen ha nem próbálkozok akkor nem fogom megtanulni hogy mit tegyek ilyen helyzetben!
Tényleg köszi a válaszokat sokat segítettetek vele! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!