Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már kínosan zavarban vagyok...

Már kínosan zavarban vagyok az emberek előtt! Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Ma is találkoztam egy soha nem látott "rokonnal", és annyira zavarban voltam,hogy szinte meg sem tudtam szólalni, és alig néztem rá. Általában csak a nálam rosszabbul kinéző emberek előtt nem vagyok zavarban....

21L

2012. ápr. 2. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát igen ez önbizalom hiányból fakad. A másik pedig az ember, ha alig ismer valakit, nehezebben oldódik fel, fõleg, ha még meg is érezteti, hogy jobban néz ki nálad!
2012. ápr. 2. 21:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem éreztette velem, nem vagyunk egykorúak, több mint 2x annyi idős az illető mint én, szóval az ő esetében nem is a kinézet miatt voltam zavarban(ez csak velem egykorúaknál van) hanem inkább azért mert elég határozott volt, én meg egy sz.arnak képzelem magamat.
2012. ápr. 2. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
:(
2012. ápr. 2. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
:'(
2012. ápr. 2. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Kérdésedre választ nem tudok adni, de én is ilyen helyzetben vagyok. Hétvégén találkoztam egy ismerősömmel és alig tudtam megszólalni. Mondhatni harapófogóval kellett a dolgokat kihúzni. Így visszagondolva elsüllyedek szégyenembe és jó lenne változni. Önbizalomhiány nálam is fenn áll.

21/F

2012. ápr. 3. 07:31
 6/10 anonim ***** válasza:
ilyenkor próbáld megfigyelni az érzéseidet, hogy mi miatt érzed magadat zavarban, miből eredhet ez az érzés? ha úgy érzed eljutsz a probléma gyökeréhez, onnantól már egyedül is tudsz rajta változtatni. a nálam rosszabbul kinéző emberek előtt valószínűleg azért nem vagy zavarban, mert úgy érzed velük szemben nyeregben vagy. önbizalomhiány. a legelső dolog amit tehetsz, hogy elfogadod magad olyannak amilyen vagy. elfogadod a hibáidat, a gyengeségeidet. majd kemény munkával beleadsz apait anyait és megpróbálsz rajtuk változtatni. ha nem megy, akkor tudod hogy mindent megtettél, mégsem sikerült, és elfogadod, és boldog leszel. ha pedig küzdesz, és eléred a célod, akkor szintén boldog leszel. az meg hogy "Én" változzak meg másokhoz, az egy rossz stratégia. ne add fel magad azért hogy mások elfogadjanak. sose felejtsd el a szabályaidat, az álmaidat, hiszen ettől vagy az, aki. ember.
2012. ápr. 3. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
én 24 éves fiú vagyok egyébként, én is hasonló dolgokkal küzdök a mai napig, de fontos hogy alázatos legyél önmagaddal szemben, fogadd el, hogy most ilyen a helyzeted. ami évekig ment így, az nem fog egyik napról a másikra megváltozni. kemény munka, de bármit megér. gondolj bele, ha kitartó vagy, akkor egy nap úgy nézhetsz a tükörbe mint egy nagybetűs NŐ.
2012. ápr. 3. 12:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Amikor régi ismerősökkel futok össze akkor szinte mindig ez van. Szerintem azért vagyok ennyire zavarban, mert tudom,hogy velük biztos sok minden történt mióta nem találkoztunk, én meg nem tartok sehol sem, még munkám sincs. Tartok attól,hogy esetleg elkezdenek kérdezősködni,hogy mit csinálok, mert erre nem tudom mit válaszolni, csak azt,hogy semmit, vagy hazudok valamit, ezért eléggé frusztrál ez a téma. A másik pedig,hogy nagyon nem vagyok magammal megelégedve, sőt szerintem hülyén nézek ki, és ezért néha alig merek ránézni az emberekre.

2012. ápr. 3. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:

07:31-es vagyok.

Én is leginkább attól tartok, ha valakivel találkozom, hogy rákérdez erre-arra és én se tartok sehol és emiatt kevesebbnek érzem magam, ezért is kerülöm a kommunikációt, mert semmi érdemlegeset nem tudok mondani.

2012. ápr. 4. 09:32
 10/10 A kérdező kommentje:
hát igen, velem is ugyan ez szó szerint.:(
2012. ápr. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!