Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan változzak meg?

Szerintetek hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Nos, ovodás koromban dadogni kezdtem, majd elég hamar "elmúlt". Semmi tünetem se volt, egészen mindaddig ameddig középiskolába kezdtem el járni. Első osztály óta van egy enyhébb dadogásom ( kb. minden 2. mondatban van egy megakadás), és ez erősen kihat a viselkedésemre is. Erősen zárkózott, csöndes lettem, pedig én egyáltalán nem vagyok ilyen!! Valahogy magamban kéne elrendezni az ügyet, vagy pszchiológus, esetleg logopédusra lenne szükség? Én nem ilyen vagyok, nem bírom tovább.

16/F

2012. febr. 11. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Mindenképpen kérj segítséget, mert nem az a megoldás, hogy félrevonulsz, pláne ha nem is ilyen típusú vagy. Igen, pszichológus és logopédus. Sok sikert!
2012. febr. 13. 09:03
 2/2 deadly108 válasza:

nekem van egy haverom bár ő ritkán akad meg de vannak neki is alkalmanként dadogásai. Neki sok barátja van szerintem ez emberi értékrend is hogy ki kit értékel. amúgy Hardcore énekes és szét van tetoválva. Éneklés közben nem dadog.

Sok sikert ne add fel és ne zárkózz be!

2012. febr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!