Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy valtozzak meg. Hogyan...

Hogy valtozzak meg. Hogyan valtoztassam meg az eletemet jo iranyba?

Figyelt kérdés

Mostanban nagyon le vagyok torve, nincs bennem eletkedv :(..

Unalmas az eletem is kicsit. Most 5-6 hete halt meg neveloapam is akit 1-2 eve ismertem, es most dobbentem ra mennyire szeretett.. mennyire orult hogy neki is lehet egy fia, de sajnos egyik naprol a masikra meg tortent a tragedia, elutotte egy auto es komaba kerult, aztan belehalt, Isten nyugtassa!

1 fel eve megtetszett egy lany akit nagyon ritka rendes lanynak talalok, meg egy ilyen lanyt nem hiszem hogy talalok ebben a kicsi varosban ahol elek :D

Pont azon a nap mikor akartam elhivni bar egy setara.. akkor tudtam meg hogy van baratja 2 hete.. :|

Ez kicsit rosszul is esett..

Most csak Edesanyamal elek aki 60 eves.. meg suliba jarok de azutan nem dontottem el pontosan hogy lesz.

Barataim vannak de nem olyan sok.. es az osztalytarsaimmal sem vagyok ojan joban.

Azt szeretnem hogy a csaj megint egyedul legyen es ereznem hogy van amiert eljek,.. sokszor depresszios es kedvetlen vagyok, leulok a szamitogep melle es egesz estig evvel toltom el az egesz napi idot.

Ha lehet segitsetek ertelmes valaszokal kerlek! :)

2011. dec. 7. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig egyet tudok javasolni.

Keress magadnak valami életcélt, amiben igazán hinni tudsz, és kezdd el megvalósítani.

(Persze ne ilyesmi, hogy veszek egy menő autót.)

2011. dec. 7. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Elösször is amíg friss a kapcsolat addig próbáld meg megszerezni a lányt!ha más nem egyenlőre barátnak!

Az még nem jelenti az hogy a csajnak barátja van hogy neked egyből stop!Ilyenkor is nyugodtan lehet póbálkozni ,de azt módjával és a lány is lehet hogy téged választana és dobná a másikat!Azzal nem ártasz senkinek sem ha udvarolsz neki!Ha meggondolja magát a lány és veled kialakít akármit is akkor szerencsés leszel,de ilyenkor a másik csávót ne sajnáld ,tudni kell mindenkinek tovább lépni!Meg hát lehet nem is illenek össze és ez idővel majd kiderül!Szóval a lényeg hogy a nőt nyugodtan fűzzed ,de úgy mint ha nem is tudnál róla hogy van pasija.

Ha vannak barátaid akkor ő velük foglalkozz és ne te akarj a középpontba lenni!Mellesleg nem ártana ha néha fakultációkra járnál vagy valami sportot találnál magadnak mert az bizti hogy segít!

Üdv!

2011. dec. 8. 08:27
 3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, ha meg van valami nyugottan eirhatjatok :) .. minden jo kis tanacsnak orulnek !
2011. dec. 8. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem olvastad a Titok c. könyvet, akkor olvasd el! Vagy nézd meg a filmet! :)

[link]

2011. dec. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!