Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek változzak meg?...

Szerintetek változzak meg? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mindig is beszédes lány voltam és mindig elmondtam a titkaimat a többi embernek ami nem jó.Szeretnék titokzatos lenni.Igazábol szerintem ha valaki titokzatos akkor egyedül is van mert nem beszél sokat.Mert az egyedüllétel nincs bajom , de viszont azzal van hogy nem lenne barátom.Kérlek segítsetek , és légyszi irjátok le hogy milyen amikor valaki titokzatos és hogy szerintetek változzak-e meg..Normális válaszokat légyszives.

2012. ápr. 1. 17:08
 1/8 Tactical ***** válasza:
100%

Nem neked kell megváltoznod, csak jó barátokat kel találnod, akik megőrzik a titkaidat.

Én elég titokzatos típus vagyok, de hogy mennyit beszélek a főleg a környezetemtől és a hangulatomtól függ. Lehet úgy is kommunikálni embertársaiddal, hogy nem mondod nekik titkaidat, és véleményeidet bizonyos dolgokról.

Végül is ha megakarsz változni, akkor megváltozhatsz, de azt ne a környezeted hatására tedd, hanem saját akaratodból.

2012. ápr. 1. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
igazad van köszönöm.
2012. ápr. 1. 17:44
 3/8 anonim válasza:

Szerintem nem kell megváltoznod! Így ismertek meg és így szeretnek téged az emberek!

Akinek meg nem tetszik a viselkedésed vagy amit csinálsz az így járt!

Szóval én szerintem nem kéne megváltoznod! :)

2012. ápr. 1. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! 100%%%% ban igaz! A KÖRÜLMÉNYEIDEN VÁLTOZTASS, NE ÖNMAGADON:)))
2012. ápr. 1. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
mert az a baj , hogy mindig beszédes voltam , és volta haverjaim de ahogy telik az idö kezdek rájöni hogy én szeretek csöndes is lenni,és egyedül is szeretek lenni.de félek ha megválzotok akkor mindenki megutál.mert szivem mélyén csendes vagyok...de félek hogy elveszítenék mindenkit...szerintek ..mi legyen?
2012. ápr. 1. 19:34
 6/8 Tactical ***** válasza:

Nem hiszem, hogy mi, "idegenek" megtudnánk mondani minként élj, mivel nem ismerünk és lehet, hogy rossz tanácsot adunk.

Aszerint kell élned az életed, miként boldog lehetsz. Ezt nem tudod elérni ha valamilyen lelki állapotot, vagy a másokhoz való viszonyulásodat erőlteted.

2012. ápr. 1. 20:47
 7/8 anonim válasza:
Régen velem is ez volt.Beszédes voltam,de a titkaimat nem mondtam el.A többiek idegesítőnek tartottak.Visszafogtam magam,elkezdtem feketébe járni,hogy titokzatos legyek.De ehelyett csak azt kezdték el gondolni rólam,hogy zárkózott vagyok.Szerintem ha új embereket ismersz meg,ott próbálj meg titokzatos lenni..ha már úgy is tudják a titkaid,akkor már nem tudsz titokzatos lenni.
2012. ápr. 1. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

ne akarj titokzatos lenni, az erőltetett szerepeket meg lehet érezni. tanulj meg csendben lenni akkor, amikor valami nagyon kikívánkozik belőled, így nem csinálsz hülyeségeket.

csak azzal oszd meg a titkaid, aki megérdemli

2012. ápr. 2. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!