Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék jobb hangulatba...

Hogyan tudnék jobb hangulatba kerülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már vagy 2 hónapja stresszelek azon, hogy iOS platformra ha sok béna játékot adnék el, több pénzt tudnék keresni, mint most. Egyszerűen képtelen vagyok béna játékot készíteni (legalábbis nem tudom összecsapni). Ez lerontja az alaphangulatom, azon idegeskedem folyton, mennyi időt vesztegetek el így. A mozgás sem tudott segíteni...

15/F

2012. júl. 22. 22:39
 1/2 anonim válasza:
Szakadj el a géptől. Minél messzebb, annál jobb! Egyél sok gyümölcsöt, kezdj el sportolni, így levezeted a stresszt, minél többet legyél a szabad levegőn és csak a jó dolgokra koncentrálj! és sétálj sokat! Vedd észre, hogy más is van, mint a játékok és csodáld meg a körülötted levő világot! :) Meglátod, nyugodtabb leszel :)
2012. júl. 23. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
A gép nekem a munkaeszközöm, képtelenség lenne elszakadni tőle...
2012. júl. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!